More

  Cum e vremea de Mihail și Gavril?

  Miercuri – Vremea va fi închisã, exceptând nord-vestul şi parţial centrul ţãrii, unde în timpul zilei cerul va fi variabil spre parţial noros. Îndeosebi spre searã şi noaptea, va ploua în Oltenia, local în Banat, Crişana şi Muntenia, iar în celelalte regiuni doar izolat se vor semnala ploi slabe sau burniţã. La munte, în general la peste 1500 m, precipitaţiile vor fi şi sub formã de lapoviţã şi ninsoare.

  Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 8 şi 15 grade, iar cele minime între 2 şi 10 grade. În special la începutul intervalului, în zonele joase din centru, sud şi est, local se va semnala ceaţã.

  Revine vremea mai puțin plăcută pentru majoritatea dintre noi. Meteorologii anunță maxime de 10 grade celsius în termometre pentru ziua de miercuri în județul Iași. Cerul va fi înnorat, sunt șanse de precipitații, umiditatea va fi ridicată, vântul va sufla slab până la moderat. Pentru cei care pleacă de acasă dimineța, în termometre se vor înregistra 4 grade Celsius la ora 07:00. Pe parcursul întregii zile vor fi nori iar pe seară posibile ploi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bărbat de 69 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Peste două mii de locuri libere pentru vaccinare cu Pfizer şi Moderna în tot judeţul

  Peste două mii de locuri libere pentru vaccinare cu Pfizer şi Moderna în tot judeţul. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet