12.8 C
Paşcani
joi, iunie 1, 2023
Array

Cum au votat si din ce motive, politicienii pascaneni. Toti vor binele Romaniei si procente cat mai mici pentru contracandidati – VIDEO

 

Incepand cu primele ore ale diminetei, candidatii pentru Camera Deputatilor si Senatul Romaniei si-au exercitat dreptul de cetateni si au mers la vot.

Constantinescu: Am votat pentru un viitor mai bun

Primul dintre ei care s-a prezentat la urne a fost senatorul Florin Constantinescu cel care candideaza pentru un nou mandate din partea USL. El a fost insotit de sotia sa si seful de campanie Bogdan Alexa, la sectia de votare din cartierul Vatra.

“Am venit la vot cu speranta ca Romania va avea un viitor mai bun mai ales pentru copii nostri. Cred ca rezultatul alegerilor va fi usor influentat de vremea capricioasa de afara, mai ales in zonele rurale, dar noi vom castiga detasat,, a spus Florin Constantinescu la iesirea de la urne.

Ratoi: Cu ajutorul lui Dumnezeu vom obtine o victorie zdrobitoare

Dupa cca. o jumatate de deputatul Neculoi Ratoi cel care candideaza pentru un nou mandat din partea USL a votat la sectia din incinta Casei Municipale de Cultura. El a venit insotit de presedintele PSD Pascani si seful de campanie :
“ Am votat pentru consolidarea democratiei , pentru o Romanie puternica. Am votat, pentru prosperitate si libertate, pentru car romanii sa traiasca mai bine. Chiar daca ninge puternic, cu ajutorul lui Dumneze vom obtine o victorie zdrobitoare…”.

Romaniuc: Am votat pentru oameni responsabili si competenti

A urmat Liliana Romaniuc candidatul ARD pentru Camera Deputatilor. In jurul orei 12.00 ea s-a prezentat la aceeasi sectie de votare, insotita de stafuld e campanie.

,, Este un vot extrem de important deoarece de rezultatul alegerilro de astazi depinde soarta Romaniei. Este si un puternic semnal dat investitorilor straini mai ales celor din SUA care privesc cu mare interes spre noi. Cred ca astazi, 9 decembrie am votat cu persoanele care sunt competente, responsabile si cu initiativa. In ceea ce priveste vremea cred ca va influenta foarte putin alegerile … “ a spus Liliana Romaniuc la iesirea de la urne.

Dermide: ninsoarea incurca planurile contracandidatilor

La scur timp a votat si candidatul ARD pentru Senatul Romaniei, Nita Dermide. El a spus ca ninsorile abundente de astazi ii vor dezavantaja mai ales pe cei care si-au facut planurile de a aduce votantii cu masina la urne.

“Votul de astazi este votul meu de senator. Este un vot pentru o Romanie pro-europeana, o Romanie dreapta cu politicieni noi, care vor face o politica diferita fata de ce s-a facut pana acum.
Nu cred ca vremea va influenta in vreun fel rezultatul alegerilor pentru ca cine vrea sa voteze va face tot posibilul sa ajunga la urne. Ar putea avea probleme contracandidatii mei sai cei care si-au propus sa ii aduca cu masinile la vot pe cetateni …”

Pantazi: Viitori parlamentari trebuie sa faca legi mai bune

Mult mai transant a a fost primarul municipiului, pesedistul Dumitru Pantazi. Prezent la urne, impreuna cu sotia sa, la sectia de votare de la Scoala Lunca Pascani, in jurul orei 13.00, el a spus ca voteaza pentru cei care doresc intradevar si au puterea sa schimbe Romania.
,,Am votat cu cei care au puterea si curajul sa schimbe Romania. Urmatorii 2-3 ani vor fi ani grei din punct de vedere economic, Viitorul parlament trebuie sa modifice Constitutia si sa eleboreze legi simple si concrete mai ales pentru relansarea economiei…” a spus primarul Pantazi.

Orizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow