25.2 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023
Array

Gara din Pascani, prin obiectivul unui călător (VIDEO)

Gara din Pascani, prin obiectivul unui calator

Cum arata gara din Pascani? Un clip video despre aceasta locatie din oras a aparut ieri pe retelele de socializare. Un tanar actor si comedian, care ar fi pierdut trenul si a ramas pentru cateva minute in municipiu, a realizat un filmulet despre gara si zona din preajma ei. Materialul filmat cu telefonul mobil a starnit tot felul de reactii din partea internautilor, de la indignare si pana la amuzament.

“Am pierdut trenul! Hai sa imi cumpar ceva de mancare!”, asa incepe clipul video, postat ieri pe o retea de socializare de un calator care a trecut prin Gara din Pascani. Din curiozitate sau poate, plictiseala, tanarul, care ar fi avut de asteptat urmatorul tren, a realizat un filmulet despre cum arata peronul si zona din preajma.

Doua chioscuri cu produse de panificatie inchise si o portiune de drum stricata, un cablu care atarna pe jos si un sac plin de gunoi, rezemat de o cladire. Sunt doar cateva aspecte filmate de Silviu Gherman, un tanar in varsta de 35 de ani, comediant si om de cultura, asa cum gasim in diferite articole de pe internet.

Desi au trecut abia 24 de ore, de cand clipul a fost pus pe Facebook, sute de internauti au adaugat comentarii la aceasta postare. Atat de bine cat si de rau!

In timp ce unii pascanenii sunt indignati de aceasta filmare si considera o jignire la adresa cetatenilor, altii spun ca aceasta este realitatea din orasul care pare sa se cufunde in “mizerie si saracie”.

Astazi am fost si noi sa aflam cum vad trecatorii, gara din Pascani. Oamenii spun ca zona respectiva este neingrijita, plina de gunoaie si uitata de autoritati.

Mentionam ca Silviu Gherman, are 35 de ani, locuieste in Bucuresti si este CEO la o corporatie proprie. Este comediant si om de cultura, si a studiat politica si arta, potrivit unui ziar local din Brasov, localitatea natala a tanarului.

Vezi aici clipul video.

Sursa Facebook Silviu Gherman

Materialul video il puteti vedea si in cadrul Stirilor INFO BIT!

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow