0.2 C
Paşcani
sâmbătă, februarie 4, 2023

Cum a fost sărbătorit Revelionul la Pașcani – VIDEO

Circa 1500 de persoane au participat la spectacolul de Revelion organizat in municipiul Pascani in noaptea dintre ani, estimeaza autoritatile din oras. Programul a inceput cu jumatate de ora intarziere fata de ora anuntata, aproape la ora 23:00. Prima care a urcat pe scena a fost o tanara din Pascani, Rianna Rusu.

Apoi, conform listei anuntate, au facut spectacol Maria Ojica, Dya, Ana-Maria Ignat si Elena Catea.

La miezul noptii, a avut loc un foc de artificii, jocul de lasere de ultima generatie si au fost impartite pahare de sampanie. Nimeni din partea administratiei locale nu a fost prezent pe scena pentru a transmite urari de inceput de an pascanenilor.

Spectacolul a mai continuat pana aproape de ora 1:30, cu Margareta Clipa, Cristinel Iordachioaia si Beatrice Duca, artista care a fost si prezentatoarea evenimentului.

Reprezentantii administratiei locale au precizat ca sunt încântați de faptul că pășcănenii au participat în număr mare și în același timp, ținând cont de raportul calitate-preț, si ca sunt mulțumiți de felul cum a decurs evenimentul.

De precizat este si faptul ca bugetul pentru organizarea spectacolului din noaptea de Revelion din municipiul Pascani a fost de 100.000 lei, iar suma a fost considerata prea mare si contestata de pascaneni prin comentarii pe retelele de socializare.

Aproape jumatate din aceasta suma a fost  pentru amenajarea scenei, sonorizare, ecran, jocul de lasere de ultima generatie, efecte de fum si grafica proiectare, in timp ce pentru artisti, a fost dati doar 15.000 de lei.

BIT TV a transmis live spectacolul de Revelion atat pe Facebook, cat si la televizor.

VIDEO AICI. 

 

 

 

 

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow