Caz inedit, la Iaşi: un bărbat acuzat de furt a fost deferit justiţiei alături de complicele său. La primul termen de judecată, procurorii şi-au retras dispoziţia de trimitere în judecată.

Mihai Nunucă a fost investigat într-un dosar de furt, iar după finalizarea rechizitoriului, anchetatorii au aflat că a murit. El a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Răducăneni.  La primul termen de judecată, pro­curorii au precizat în instanţă că renunţă la judecarea sa. În schimb, Adrian Stamate, un bărbat din Miroslveşti alături de care Nunucă ar fi comis fapta, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, decizia nefiind definitivă.

Suspecţii ar fi comis fapta pe 17 ianuarie 2015, la orele dimineţii, atunci când au mers la casa unor bătrâni susţinând că sunt de la o societate care vrea să arendeze teren. „Unul dintre cei doi a afirmat că este un reprezentant al fermei unde are terenul în arendă şi i-a cerut persoanei vătămate să-i schimbe o bancnotă de 200 lei, sens în care a scos din buzunar bancnota de 200 lei şi i-a dat-o acesteia, cerând rest 100 lei.

Continuarea pe Adevarul 

Slider