19.3 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
19.3 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Cum a ajuns fostul operator de apa să cumpere grâu de la societatea primarului

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Deşi este greu de crezut fostul operator de apă şi canalizare din Paşcani, Prest Serv Apa SA, pe lângă combustibil, energie, consumabile şi materiale de întreţinere a cumpărat şi grâu. S-a întâmplat în anul 2011 când societatea a achiziţionat peste şase tone de cereale de la societatea primarului Pascaniului, Dumitru Pantazi. Atât conducerea societăţii cât şi purtătorul de cuvânt al Primăriei explica că achizitia a fost făcută pentru a despăgubi câţiva locuitori din comună Motca care au teren în vecinătatea puţurilor de captare a apei.
Oamenii obisnuiau să îşi pască animalele în ace zona iar pentru a nu fi infestata apa s-a luat măsura protejării terenului iar proprietarii să fie despăgubiţi.
Suma plătită pentru grâu este de peste 6000 de lei. Conducerea societăţii nu a confirmat că ar mai fi şi alte facturi de acest fel şi nici ca PSA ar fi achiziţionat lapte de la fermă primarului pentru salariaţi.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
19.3 ° C
20.2 °
18 °
84 %
0.8kmh
7 %
mar
28 °
mie
29 °
joi
30 °
vin
31 °
sâm
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI