More

  Culmea saraciei la Pascani: alimentele de la UE putrezesc in depozit pentru ca beneficiarii refuza sa le ridice. Ele urmeaza sa fie distribuite tot celor care au mai primit odata

  Array

  alimente-ue

  Situatie neobisnuita la Pascani, peste 1000 de asistati sociali nu au venit nici pana in momentul de fata sa isi ridice ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeana.

  Este vorba despre 1462 de persoane care au refuzat sa se prezinta la sala de sport din incinta Clubului Sportiv Municipal, pentru a primi ratia de alimente.  O astfel de ratie este formata din: 14 kg de faina de grau, 4 kg de faina de malai, 6 kg de orez, 2 pachete de paste fainoase, 5 pachete de biscuiti, 3 pachete de zahar, 2 cutii de mazare, 1 pachet fasole boabe, 6 l de ulei, 1 cutie de bulion si 2 cutii de rosii in bulion.

  Alimente urmeaza sa expire in luna mai 2013, iar Primaria face un apel disperat la beneficiari sa vina sa ridice alimentele. In caz contrar ele ar urma sa  fie distribuite celor care au primit aceste ajutoare pentru ca legea permite.

  La Pascani beneficiaza de acest ajutor 4762 de persoane iar pana in momentul de fata doar 3300 au venit sa isi ridice produsele.

  Ca si cantitati, catre Pascani au fost distribuite un total de 17 tone de malai, 25 tone de orez, 3 tone de paste fainoase, 2 tone de biscuiti, 12 tone de zahar, 6 tone de mazare, 5 tone de fasole, 4 tone de bulion si 5 tone de rosii in bulion. Mentionam ca, in depozitul de la Sala de Sport exista un surplus de fasole si de bulion.

  Ca si in anii trecuti, nu au venit toate produsele trecute pe lista de ajutoare, mai exact anul acesta pascanenii nu au beneficiat de faina de grau si ulei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet