More

  Culmea hărniciei la Primăria Paşcani. Muncitorii au plantat flori pe trecerea de pietoni

  Array

  trecere cu flori

  Cascadorii rasului la Serviciul de Gospodarie Comunala din subordinea Primariei Pascani. Azi, 2 iulie, de la primele ore ale diminetii, muncitorii au plantat flori chiar pe trecerea de pietoni. Este vorba despre zona de traversare pentru pietoni din fata supermarketului Kaufland, amenajata cu piciorul de trecatori, pe rondul de flori dintre cele doua sensuri de circulatie. Mai exact, pana astazi, pata de pamant dintre cele doua treceri de pietoni era folosita pentru ca cetatenii sa poata traversa strada si urma sa fie amenajata cu piatra concasata sau chiar cu asfalt.

  Muncitorii Primariei Pascani au fost insa mai rapizi si au acoperit drumul batatorit cu flori, fara sa se intrebe cum anume ar urma sa treaca strada cei care se angajeaza pe trecerea de pietoni.

  Oamenii care au vazut aceste scene au crezut ca este o gluma filmata cu camera ascunsa. Cand si-au dat seama ca trecerea de pietoni se opreste in mijlocul strazii s-au uitat daca din boscheti nu ies politistii ca sa le puna amenda pentru ca au calcat pe spatial verde. Apoi au sunat la TV BIT.

  In replica, reprezentantii administratiei locale spun ca trecerea de pietoni din fata supermarketului Kaufland ar fi trebuit sa fie amenajata de pe un un trotuar pe celalalt de proprietarii magazinului. Primarul Pantazi a precizat ca in cateva zile va fi rezolvata aceasta problema, rondul de flori urmand sa fie scurtat pana la trecerea de pietoni pentru a nu mai crea probleme trecatorilor. ziarulorizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet