More

  Culmea eficienţei: Plăteşti 11.000 lei pentru a verifica consumul la 20 de maşini

  Array

  Exces de zel din partea administraţiei din Paşcani pentru a reduce cheltuielile cu parcul auto al institutiei. Primăria caută o societate care să calculeze şi să verifice consumul de carburant al celor 20 de maşini şi utilaje aflate în dotare.

  Anunţul de selecţie a fost publicat deja pe site iar cei interesaţi pot să îşi depună ofertele cel târziu pan ape 3 august.

  Pentru serviciile de gestionare a parcului auto Primăria Paşcani este dispusă să plătească suma de 9500 lei fără TVA, adică peste 11.000 de lei, pentru o perioadă de 12 luni de zile.

  Primăria Paşcani are în dotare 5 autoturisme, 2 autocamioane şi 13 utilaje. Pentru reducerea consumului de carburanţi consilierul PMP Sorin Olariu a propus montarea de dispozitive GPS dar proiectul o fost respins.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet