More

  Cu un pas în pușcărie, pentru un furt

  Array

  Un tânăr a ajuns pe mâna oamenilor legii după ce a bătut un consătean dar a şi furat diferite bunuri dintr-o locuinţă. Pentru faptele sale nu a rămas nepedepsit. Procurorii din Paşcani au decis trimiterea în judecată a băiatului, acesta riscând să-şi petreacă următorii ani după gratii.
  Pentru 50 euro şi un telefon mobil un tânăr riscă să ajungă la închisoare. Adolescentul, din Gănești, comuna Ion Neculce a ajuns în vizorul poliţiei după ce a pătruns în casa unei consătean de unde a furat 50 euro, o lanternă şi un telefon mobil.
  În momentul furtului, în locuinţă, se afla o femeie pe care tânărul a lovit-o cu pumnii cauzând-i mai multe traumatisme.

  Decizia de trimitere în judecată a fost luată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Paşcani, în luna septembrie a acestui an.
  În funcţie de hotărârea judecătorilor, băiatul riscă să îşi petreacă următorii ani la închisoare sau într-un centru de reeducare.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Mașină cu țigări de contrabandă, oprită în trafic la Târgu Frumos

  La data de 25 ianuarie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Iaşi au depistat un bărbat, de 52 ani, din jud. Neamţ,...

  Incendiu la o locuință din Vânători

  În data de 01.2021, ora 13:46, două echipaje din cadrul Secției de Pompieri Pașcani au intervenit în localitatea Vânători, comuna Vânători, judeţul Iași, pentru...

  Tradiția costumului popular din Miroslovești, din nou în atenția internauților, printr-o nouă producție video – VIDEO

  "Dacă ochii ne plang în amintirea vremurilor de demult, dacă sufletul ne trage către tradițiile noastre, vă invit ca împreună , sa retrăim preț...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI