27.6 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Cu mii de țigări în mașină. Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă și pentru că avea permis suspendat

Cu țigări de contrabandă și permisul suspendat

Mașina era ticsită cu țigări de contrabandă, iar șoferul, cu permisul suspendat. Este vorba despre un tânăr dintr-o comună din apropiere de Pașcani care s-a ales cu dosar penal și cu marfa suspendată. Motivul spus polițiștilor atunci când a fost prins a fost acela că țigările le dă muncitorilor care îl ajută în gospodărie.

 5.000 de țigarete au fost găsite într-o mașină de către polițiști în urma unui control. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 28 ani din comuna Valea Seacă.

“La data de 03 decembrie a.c, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Paşcani au oprit pentru control, un tânăr de 28 de ani, din comuna Valea Seacă, care conducea  un autoturism din direcţia Moţca către Homiţa. În urma controlului interiorului autoturismului, în portbagaj s-au găsit 5.000 de ţigarete fără timbru.” spune reprezentantul IPJ Iași, Anca Vîjâiac.

Mai mult, bărbatul le-a declarat poliţiştilor că are permisul de conducere suspendat din data de 23.11.2016, iar ţigaretele le-a cumpărat din municipiul Iaşi, pentru a le da la muncitorii care îl ajută la muncile zilnice de la domiciliul său.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetarepenală pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi de contrabandă.” spune reprezentantul IPJ Iași, Anca Vîjâiac.

 Ţigaretele au fost ridicate în vederea confiscării.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow