0.2 C
Paşcani
luni, decembrie 5, 2022
Array

Cu mașina pe trotuar, printre trecători

Un sofer pascanean a gasit o noua modalitate de a circula prin Pascani cu masina: pe trotuar, printre trecatori. Barbatul a parcat vineri autoturismul, pe strada Ceferistilor, in fata blocului N2, pe trotuar. Dupa cateva zeci de minute, masina a fost blocata de alte autovechicule care au oprit regulamentar langa bordura.

Astfel ca, pentru a iesi din incurcatura, pascaneanul Gheorghe Grosu, a pornit masina si a inceput sa mearga printre oameni pe trotuar zeci de metri.

Toata grozavia a fost surprinsa de camerele video amplasate pe un stalp din apropiere. Astfel ca, in momentul in care soferul a incercat sa intre pe strada, a fost blocat de un echipaj al Politiei Locale. Pentru fapta sa, barbatul a fost amendat cu 320 lei si trei puncte penalizare.

Mentionam ca aproape in fiecare zi, politistii locali se confrunta cu situatii aproape similare, cand soferii parcheaza pe trotuar sau pe treceri de pietoni. Pe langa inconstienta conducatorilor auto, un alt motiv este lipsa parcarilor. De anul viitor, administratia locala spera sa rezolve aceasta problema prin amenajarea mai multor parcarii, in special in zona Vale.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow