More

  Cu gândul la vară – Agenţiile de turism au pregatit ofertele pentru vară

  Array

  e-booking

   

  Fa-ti vara sanie si iarna, planuri pentru vara. Pe acest principiu, agentiile de turism din Pascani au scos deja la vanzare pachete pentru concediul de la jumatatea anului. Cine cumpara acum, plateste mai putin.

  Agentiile de turism au pregatit deja ofertele pentru vacanta de vara. Cei care cumpara un pachet mai devreme si il achita pana la 31 martie, pot beneficia de reduceri de pana la 50%.
  Pascanenii au invatat deja ca planificarea din timp le poate reduce costurile vacantei, asa ca profita din plin de early-booking. Pentru aceasta vara, cele mai multe oferte au fost pregatite pentru litoralul romanesc. De exemplu un sejur de cinci zile, la Complexul Mercur Minerva, de trei stele, din statiunea Mamaia, pretul este de 796 lei de persoana.

  Foarte bine se vând şi ofertele pentru vacanţa de vară în străinătate. Cele mai căutate destinaţii sunt Turcia şi Grecia, cu reduceri early booking cuprinse între 20 şi 50%, în funcţie de perioada de înscriere.
  Pentru iulie si august, cunoscute drept lunile de concediu, agenţiile de turism au pregătit şi o paletă largă de oferte şi pentru ceilalţi clienţi, nu doar pentru cei cu familie. Astfel, cei care îşi doresc un concediu de neuitat, la un preţ acceptabil au de unde alege. ziarulorizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet