More

  CU 112 POLIȚIȘTI MAI MULȚI ÎN JUDEȚUL IAȘI

  Array

  AGENTII DE POLIŢIEÎNCADRAŢI DIN SURSĂ EXTERNĂ
  ÎŞI ÎNCEP ACTIVITATEA LA I.P.J. IAŞI

  La data de 1 iulie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, a avut loc prima întâlnire dintre conducerea unităţii şi poliţiştii încadraţi din sursă externă.
  Din cele 130 de posturi scoase la concurs pentru încadrare din sursă externă, au fost ocupate un număr de 112 locuri, toate în specialitatea ordine şi siguranţă publică, fiind prevăzute în cadrul Posturilor de Poliție Comunale.
  La data de 11 iunie a.c. agenţii de poliţie vor depune jurământul de credinţă, iar la data de 25 iunie a.c. vor urma un curs intensiv de iniţiere în carieră.
  După 6 luni, în care se vor afla în responsabilitatea unui poliţist cu experienţă, aceştia vor susţine examenul de definitivare.
  Pe toată perioada de pregătire, poliţiştii nu vor avea dreptul să poarte armament, să desfăşoare activităţi specifice structurii poliţiei judiciare şi a poliţiei rutiere, de asemenea nu au acces la informaţii clasificate, până la obţinerea calităţilor şi a avizelor necesare.
  Mesajul conducerii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi pentru agenţii de poliţie:
  „ Prin natura profesiei pe care aţi ales-oaveţi o responsabilitate enormă: reprezentaţi interfaţa unei instituţii fundamentale a statului, ce asigura ordinea şi legalitatea în relaţia cu oamenii, cu comunitatea.
  Disciplina, profesionalismul, seriozitatea şi integritatea sunt elemente esenţiale în meseria de poliţist. Le urăm mult succes noilor colegi !”

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Virusul SARS-CoV-2 ar putea fi transmis chiar și după vaccinare, avertizează un oficial britanic

  Persoanele vaccinate anti Covid ar putea transmite virusul mai departe, avertizează adjunctul directorului medical al Marii Britanii, profesorul Jonathan Van-Tam, potrivit Mediafax, care citează BBC. Într-un articol...

  Cea mai bună mâncare iarna din punctul de vedere al probioticelor şi al prebioticelor

  Murături în sare sau murături în oţet? Pledăm pentru prima varianta- murături în sare. Conţin cele mai multe tipuri de pro-biotice, bacterii bune, necesare...

  Apariţia mutaţiilor coronavirusului echivalează cu o nouă epidemie. Avertismentul unui celebru imunolog

  Franţa are probabil nevoie de un nou lockdown din cauza transmiterii comunitare a mutaţiilor mai contagioase ale coronavirusului, a declarat consilierul ştiinţific principal al...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI