32.1 C
Paşcani
miercuri, iunie 29, 2022

CSM Pascani, transformat in “serviciu administrativ”. Antrenorii si-au dat demisia, jucatorii au plecat, un singur instructor sportiv la 11 sectii


Schimbari spectaculaose la clubul sportiv municipal CSM Pascani. Dupa retrogradarea echipei de fotbal in liga a patra si declaratiile primarului ca resursele financiare ale clubului ar trebui cheltuite mai degraba pentru dezvoltarea sportului de masa, organigrama si statul de functii au fost modificate de Consiliul de Administratie.

Conform documentului care urmeaza sa fie supus aprobarii legislativului local, cel mai probabil in sedinta de la sfarsitul acestei luni, antrenorul echipei, Marian Ivann precum si instructorul sportiv, Mugurel Cretu ar fi demisionat din functie incepand cu data de 23 iunie a.c. De asemenea clubul a ramas fara jucatori dupa ce au incetat sau au fost reziliate toate contractele. Pe viitor activitatea sportiva a clubului ar urma sa fie coordonata de un singur instructor sportiv. Asadar din cele sase posturi de instructor, doar unul va fi ocupat, restul urmand sa fie transformate in posturi pentru muncitori calificati si necalificati.
Directorul clubului, Bogdan Mandric – foto , sutine ca organigrama a fost adaptata la noile activitati ale clubului, pentru a putea administra si intretine strandul, si viitorul bazin de inot, precum si baza sportiva.

UNDE VOR FI CHELTUITI BANII

Daca clubul pascanean nu are bani decat pentru angajarea unui singur instructor care ar trebui sa raspunda de 11 sectii sportive, se gasesc in schimb resursele necesare pentru angajarea unui jurist cu norma intreaga.

De asemenea postul de bucatar a fost transformat intr-un post de inspector, iar cel de ingrijitor, in muncitor. In total la CSM Pascani vor fi 16 posturi: un manager, un economist, un instructor sportiv, un inspector administrativ, un administrator, un jurist si 10 muncitori. Mentionam ca si bugetul clubului a fost adaptat in consecinta si ar ruma sa fie majorat la solicitarea conducerii clubului.

Legislativul local a aprobat la inceputul anului pentru CSM Pascani un buget de peste 1,46 milioane de lei, aproape cat cel de anul trecut dupa majorarea lui de doua ori. Din acesti bani, 595 000 lei sunt cheltuieli de personal mai ales pentru echipa de fotbal si peste 760 000 lei pentru bunuri si servicii, in special pentru intretinerea bazei sportive.
De asemenea conducerea Clubul Sportiv CSM Pascani a solicitat in luna aprilie a.c. majorarea salariilor personalului contractual in raport cu salariile functionarilor din Primarie.
Conform documentului, managerul sau directorul clubului ar urma sa aiba un salariu brut de 8200 lei, fata de aproape 7000 lei cat este acum. De asemenea contabilul unitatii va avea un salariu lunar brut de aproape 5000 lei, inspectorii de specialitate de pana 5169 lei iar muncitorii pana la 3800 lei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow