15.7 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022
Array

CSM Pașcani, exclusă din Cupa României

CSM Pascani a pierdut miercuri, meciul din faza a doua a Cupei Romaniei la fotbal, echipa fiind exclusă din competiție. Pășcănenii au venit acasă cu o înfrângere, nereușind să marcheze nici măcar un punct în fața celor de la Rapid Dumești. Se pare că de data aceasta, sportivii de la CSM au întâlnit cea mai bună echipă din liga a IV a ieșeană, pierzând partida cu 3 la 0.

”Dupa o transversala a lui Edi Grigoras, care a reluat cu capul din plonjon, dar si vreo doua suturi de la mare distanță ale lui Agrigoroaei (Pascani), care l-au pus la incercare pe noul portar al Dumestiului, a venit si singurul gol al primei reprize, acelasi Grigoras sutand din marginea careului mare in minutul 42. Repriza secunda a fost dominata autoritar de echipa gazda, care a marcat inca doua goluri prin Marius Enache, acesta reusind sa înscrie in min. 63 (din zona punctului cu var) si min. 77 un sut din marginea careului mare.”(relatare de Radu Ifrim)

Din păcate lotul pășcanenilor la acest meci a fost destul de subțire, fiind compus mai mult din juniori, decât seniori, echipa plecând la meciul acesta doar cu 13 jucători și antrenorul de la juniori, Romică Văcaru.

Precizăm că astăzi în jurul orelor 18.00, sportivii de la CSM desfășoară un meci amical cu cei de la Clubul sportiv Viitorul Hîrlău, apoi se vor pregăti pentru Campionatul ligii a III-a, ce va începe pe data de 29 august.

În această ligă sunt înscrise 77 de formații, împărțite în 5 serii, air CSM Pașcani se regăsește în seria I, care este alcătuită din 15 echipe.

Amintim că anul trecut sportivii de la CSM Pașcani au încheiat sezonul în liga a III-a, seria I, pe o poziție codașă 9, din clasamentul celor 12 echipe participante.
Echipa pașcăneană este finanțată de la Bugetul Local anul acesta, cu suma de 700 de mii de lei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow