15.2 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022

CSM Pascani cauta jucatori. Au fost reluate antrenamentele

Echipa locala de fotbal CSM Pascani a reluat antrenamentele, de la inceputul acestei saptamani, dupa aproape o luna de pauza. Antrenorul echipei, Cosmin Popescu – foto spune ca s-a inceput cu exercitiile de acomodare la efort, dupa aproape o luna de pauza, apoi se va trece treptat la programul de baza. Pana pe 12 martie a.c. cand va fi reluat campionatul de fotbal, sunt programate sase meciuri de pregatire precum si o perioada de cantonament.

Totodata conducerea clubului face eforturi pentru a aduce jucatori noi la echipa. CSM Pascani are nevoie de cel putin 8 fotbalisti, in urma valului de demisii de la sfarsitul anului. In acest sens sunt programate probe de selectie, pe parcursul acestei saptamani.

Cei care au ramas la CSM Pascani, au reinceput antrenamentele cu nerabdare. Ei spun ca vor sa obtina rezultate mai bune in acest an, decat cele din 2021. Unii dintre ei vor sa isi prelungesca contractele si spun ca sunt multumiti ca joaca la echipa reprezentantiva a Pascaniului.

Conducerea clubului incerca sa obtina in acest an un buget mai mare pentru sustinerea cheltuielilor. Cea mai mare parte a banilor sunt de la bugetul local. Anul trecut CSM Pascani a avut un buget total de 1,4 milioane de lei, majorat de doua ori prin rectificari bugetare de la cca un million de lei, la care s-a adaugat si 90 000 lei pentru investitii.

In acest an, pe langa banii de la bugetul local, clubul pascanean asteapta sa primeasca 36 000 lei de la Federatia Romana de Fotbal, pentru sustinerea activitatii de juniori. Conform unor surse neoficiale, bugetul total ar urma sa fie de cca. 2 milioane de lei, aproape dublu fata de cel aprobat initial in anul 2021.
Doar o parte din acesti bani au fost cheltuiti pentru echipa de fotbal: 203.150 lei in anul 2020 si 406 482 lei in anul 2021. In ceea ce priveste rezultatele, CSM Pascani a obtinut in anul 2020, 30 de infrangeri, o victorie si un rezultat de egalitate, iar in anul 2021, 30 meciuri pierdute si doua egaluri.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Amenzile pentru cruzimea faţă de animale, triple

Amenzile pentru cazurile de cruzime faţă de animale, triple...

ANALIZĂ LA RECE – Impozit progresiv versus cotă fixă. Explicațiile unui cunoscut analist economic ieşean

Discuţiile de pe holurile Palatului Parlamentului privind introducerea impozitării...

O ucraineancă s-a răsturnat cu masina la Strunga

O soferiță din Ucraina care conducea un autoturism Honda...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow