More

  CSM Pașcani a început sezonul cu o victorie

  Array

  Sportivii de la CSM Pașcani au început cu o victorie, noul sezon de liga a III-a din Cupa României la fotbal. Miercurea trecută ei au câștigat un meci în deplasare, contând pentru faza I a Cupei Romaniei, ediția 2015-2016, reușind să-I învingă pe cei de la Victoria Horia Neamț, cu scorul de 5 la 3. Din lotul reunit pentru acest prim meci de ligă au făcut parte mai mulți juniori decât seniori, iar echipa a fost coordonată de antrenorul Romică Văcaru.

  Următorul meci din faza a doua a aceleiași competiții naționale va fi susținut de sportivii pășcăneni tot în deplasare, astăzi după-amiază, la 17.30 cu echipa ieșeană Rapid Dumești. Reamintim faptul că cele două formații s-au mai întâlnit tot pe terenul celor de la Dumești anul acesta, iar formația pășcăneană s-a impus cu scorul de 2 – 1.

  “Avem incredere in baietii nostrii si speram sa facem, astazi in deplasare o figura frumoasa in faza a doua a cupei Romaniei. Stim ca avem un lot subtire momentan, dar speram ca un scurt timp sa ne vina 5 – 6 jucatori” ne-a declarat presedintele CSM Pascani, Bogdan Mandric.

  Campionatul ligii a III-a va începe pe data de 29 august, iar în această ligă sunt înscrise 77 de formații, împărțite în 5 serii. CSM Pașcani se regăsește în seria I, care este alcătuită din 15 echipe.

  Amintim că anul trecut sportivii de la CSM Pașcani au încheiat sezonul în liga a III-a seria I, pe o poziție codașă 9, din clasamentul celor 12 echipe participante. Echipa pașcăneană este finanțată de la Bugetul Local anul acesta cu suma de 700 de mii de lei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Zeci de pășcăneni din etapa a doua s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Sportului

  In municipiul Pascani luni a inceput vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor care se incadreaza in cea de-a doua etapa a campaniei de imunizare. Activitatea...

  Comisiile de specialitate au fost completate. Mai multi la Economic, mai putini la Educatie

  Desi a castigat alegerile locale pentru Consiliul Local , la diferenta de cateva sute de voturi de organziatia PNL iar cele doua formatiuni au...

  Reprezentantii Consiliului Local in CA-urile scolilor

  Legislativul pascanean a fost convocat in regim de urgenta pentru desemnarea reprezentantilor in Consiliile de Administratie si Comisiile pentru Evaluarea si Asigurarea Calitatii, in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI