More

  CSM Kosarom la a doua infrangere din retur

  Array

  Fotbal in zapada

  Echipa locala CSM Kosarom Pascani, s-a deplasat vineri 22 martie 2013 la Bacau, unde a jucat in compania formatiei Sport Club din localitate. Partida a contat in etapa cu numarul 16, din Liga a 3 a, Seria 1.

  Pe un teren mai mult decat dificil, si cu un vant ce sufla foarte puternic, pascanenii au fost invinsi dupa 90 de minute cu scorul de 3-1.

  La pauza SC Bacau conducea cu 3-0 prin golurile marcate de Adascalitei in minutul 32, Hurubei in minutul 38 si Ungureanu in minutul 43. Singura reusita a pascanenilor a apartint fundasului Olarita in minutul 59.

  Astfel, pascanenii sunt la a doua infrangere consecutiva, dupa ce in prima etapa din retur au pierdut in fata celor de la Petrotub Roman.

  Dupa aceasta etapa, elevii antrenati de Dan Condurachi ocupa pozitia a 7 a cu, 20 de puncte acumulate in 13 partide disputate.

  Pascanenii vor sta etapa viitoare, asta deoarece trebuiau sa primeasca vizita celor de la Young Stars Panciu, insa echipa vranceana s-a retras din Campionat, iar CSM Kosarom va castiga cu 3-0 la masa verde.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet