More

  CSM Kosarom a pierdut primul meci din retur

  Array

  CSM-Kosarom

  Prima partida din returul de campionat a fost una cu ghinion pentru pascaneni. Jucatorii lui Dan Condurache, nu au reusit sa obtina nici macar un punct in deplasarea de la Roman.

  Dupa 90 de minute, romascanii s-au impus cu 2-0, dupa o partida in care centralul, Denis Cretu din Botosani, a dictat mai mult in favoarea gazdelor. Pascanenii au ramas in 10, la inceputul partii secunde cand, Nemtanu a vazut al doilea galben, pentru simulare, decizie contestata intes de catre pascaneni.

  Romascanii au profitat de acest lucru marcand de doua ori si fortand pe toata durata partidei mana arbitrului pentru a scoate cartonase impotriva pascanenilor.

  Asfel, Petrotub Roman – CSM Kosarom Pascani 2-0, iar elevii lui Dan Condurachi se pregatesc pentru o noua deplasare la Bacau unde vor juca impotriva celor de la ASC.

  CSM Kosarom pierde o pozitie in clasament dupa aceasta etapa, ajungand pe locul 4 cu 20 de puncte acumulate in 12 partide disputate.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  DEPUTAT PETRU MOVILA – CANDIDAT PMP LA CAMERA DEPUTATILOR (P)

  Ca membru în Comisia de Sănătate a Camerei Deputaţilor, sănătatea este o prioritate pentru mine. Cele mai multe proiecte de lege sunt venite de...

  Maricel Popa, președintele PSD Iași: 1 milion de familii vor beneficia de racordare gratuită la rețeaua de gaze! (P)

  Reducerea diferențelor dintre sat și oraș impune asigurarea și în mediul rural a întregului confort disponibil în cel urban. Iar acest lucru nu înseamnă...

  Dorina Isopescu (PMP Iași): Primăria nu a făcut nimic pentru locuitorii din Tătărași (P)

  Prof.univ. Dorina Isopescu, candidata Partidului Mișcarea Populară pentru Primăria Iași, a vizitat zona Tătăraşi – Dispecer, pentru a afla de la oameni problemele cu...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI