More

  CS Kosarom în cantonamentul de iarnă. Trei meciuri amicale în perioada urmatoare

  Array

  CS KosaromCS Kosarom a intrat in linie dreapta pentru pregatirea inceperii returului Ligii a 3-a de fotbal. Zilele acestea, lotul format din douazeci de jucatori a intrat in cantonament si se antreneaza intens pentru a reincepe campionatul in forma maxima. Perioada de pregatire a inceput de sambata, 1 februarie si se desfasoara la baza clubului sportiv din Pascani pana pe data de 8 februarie.

  Potrivit antrenorului Dan Condurache, antrenamentele se desfasoara atat in sala cat si afara, in zapada, punandu-se mai mult accent pe rezistenta si forta.

  Din punct de vedere al lotului de jucatori, antrenorul a declarat ca sunt trei fotbalisti in probe si exista sanse ca fostul mijlocas, Ionut Nutescu sa revina de la CSMS Iasi.

  Dupa aceasta perioada intensa de pregatire, echipa locala de fotbal, va sustine o serie de meciuri amicale primul fiind acasa pe data de 8 februarie in compania formatiei de Liga a 2-a Rapid Suceava.

  In saptamana urmatoare, in ziua de miercuri, se va juca returul, iar pe data de 15 februarie pascanenii vor intalni penultima clasata Bucovina Radauti.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cate doze primeste Pascaniul, Targu Frumos si Harlau, pentru vaccinare

  Pentru etapa a II-a de vaccinare împotriva COVID-19 în judeţul Iaşi, pe platforma de programare pentru vaccinare erau ocupate 17.201 locuri din cele estimate...

  Azi se deschid la Universitatea Al. I. Cuza cursurile de limbi străine contra cost

  Centrul de Limbi Străine şi Formare Continuă al Universităţii „Al.I. Cuza” anunţă deschiderea înscrierilor, începând de astăzi, la o nouă sesiune a cursurilor de...

  ZDI: Putea câştiga peste 100.000 de euro, dar nu va primi nimic. Povestea comorii, varianta penală

  Poliţiştii au pus mâna pe o comoară nepreţuită, zilele trecute. Un ieşean a găsit în Siret un coif de războinic datând de circa 2.500...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI