21 C
Paşcani
luni, august 15, 2022
Array

Cruzime fără margini. Copilă de 4 ani violată de tată

Cruzime fără margini. Copilă de 4 ani violată de tată

Cruzime fără margini. Un bărbat și-a violat fiica în vârstă de 4 ani. Mai mult, acesta este acuzat și de rele tratamente aplicate minorului. El a fost prezentat în fața judecătorilor și trimis după gratii pentru următorii ani.

A fost arestat după ce în 2015 și-a obligat fiica în vârstă de 4 ani la acte sexuale orale ori la alte acte de natură sexuală. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 50 de ani dintr-o comună din apropiere de Hîrlău. Monstrul este Constantin Dochițanu care a fost prezentat în fața judecătorilor.

Fetiţa se afla în grija tatălui de aproape doi ani, de când acesta s-a întors din străinătate, unde a muncit o perioadă pentru a strânge bani. Doar că bărbatul a uitat ce presupune a fi un părinte bun. Potrivit procurorilor, fetiţa a fost violată de tatăl ei, supusă la rele tratamente, lovită în repetate rânduri, ba chiar scoasă din casă pe timpul nopții.

„De asemenea, s-a mai reținut că în aceeași perioadă, inculpatul a supus minora la rele tratamente în sensul că a lovit-o în repetate rânduri, a scos-o din casă pe timpul nopții, fetița fiind nevoită să doarmă în șanț, nu i-a asigurat hrană, îmbrăcăminte și îngrijirea corespunzătoare”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Fetiţa a fost preluată de cei de la Protecţia Copilului de la începutul acestui an de când s-a aflat de nenorocire.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow