More

  Crucea Roșie are sediu și la Pașcani

  Array

  Crucea Roșie are sediu și la Pașcani

  Astăzi, de 1 iunie, de Ziua Copiilor a fost inaugurat sediul de voluntariat Crucea Roșie la Pașcani. Deja s-au înscris volunari, elevi de la școlie din Pașcani și s-au gândit la acțiuni de binefacere și de strângere de fonduri. La eveniment a participat și directorul Crucea Roșie Iași alături de reprezentanții administrației locale.  

  Pentru mai multe informații urmăriți știrea video din cadrul INFOBIT.

  De astăzi, Crucea Roșie are sediu și la Pașcani. Este vorba despre o cameră în sediul fostei Primării din centrul orașului. Ca la un moment festiv s-a tăiat panglica, s-au servit prăjituri, urmând să fie pusă și pancarda pe zidurile instituției. De asemena s-au făcut și planuri de acțiune. Programul este zilnic și doritorii se pot înscrie pentru a fi voluntari.

  Este vorba despre organizarea unui cross în următoarea perioadă, iar fiecare participat trebuie să achite la inscriere suma modică de 2 lei. Cu banii strânși vor fi cumpărate produse de bază și dăruite unei familii nevoiașe care are nevoie cu adevărat de ajutor.

  Ea este unul dintre volunatrii înscriși astăzi. Demetra dorește să ajute cât mai multă lume și să vină în întâmpinarea problemelor lor.

  Crucea Rosie Romana asista persoanele vulnerabile in situatii de dezastre si de criza. Prin programele si activitatile sale in beneficiul societatii, contribuie la prevenirea si alinarea suferintei sub toate formele, protejeaza sanatatea si viata, promoveaza respectul fata de demnitatea umana, fara nicio discriminare bazata pe nationalitate, rasa, sex, religie, varsta, apartenenta sociala sau politica.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Licitație pentru parcări la Târgu Frumos

  Primaria Targu Frumos scoate la licitatie parcari auto de resedinta in zona mai multor blocuri din oras. Anuntul a fost facut public pe site-ul...

  Treceri de pietoni, in fata la Proinvest si Terox

  Comisia Locala de Circulatie s-a intrunit in cursul zilei de luni, in prima sedinta cu actuala reprezentare. Structura este prezidata de viceprimarul Cristian Ratoi...

  Ședință fulger pentru consilierii pășcăneni

  Surprize pentru consilierii locali din Pascani. Legislativul local a fost convocat in sedinta extraordinara, in ziua de marti, 2 martie, de la ora 14:00,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp