27.4 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022
Array

Crucea Roșie caută voluntari și membri!

Crucea Roșie caută voluntari și membri!

Dacă ești bun, vesel, ocrotești, sprijini, salvezi, ajuți și mai ales ești implicat cu siguranță te califici pentru a face parte din marea familie a Crucii Roșie. Dacă îți mai scapă câte ceva din cele menționate mai sus, nu e supărare pentru că alături de volunatrii și membrii Organizației poți deveni mai bun. Crucea Roșie caută voluntari și membri, iar pentru a te înscrie trebuie doar să te arăți interesat.

S-au dat start înscrierilor pentru cei care vor să fie volunatri și membri la Crucea Roșie, filiala Pașcani. Cei interesați trebuie să depună un CV, copie după cartea de identitate și să achite taxa de 10 lei la sediul din Pașcani, amplasat la Primăria veche din centrul Pașcaniului, de luni până vineri de la orele 12:00 – 14:00 sau să trimită un email pe adresa pascani@crucearosieiasi.ro

Voluntar sau membru la Crucea Roșie vei fi implicat în zeci de activități umanitare și de ajutoare, iar cei care deja fac parte din organizației cunosc rezultatele și pe plan personal, de dezvoltare a lor. Ei nu regretă nici o secundă că au decis să facă volunatriat.

Crucea Roşie Română asista persoanele vulnerabile în situaţii de criză și dezastre. Prin programele şi activităţile sale în beneficiul societăţii, contribuie la prevenirea şi alinarea suferinţei sub toate formele, protejează sănătatea şi viaţa, promovează respectul faţă de demnitatea umană, fără nicio discriminare.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow