More

  Crosului Toamnei la Pașcani, ediția 2015. Vezi rezultatele

  Array

  Competiţia cu premii consistente în bani a adunat sâmbătă, 10 ocotmbrie, în piaţa Casei de Cultură din Paşcani sute de participanţi, de toate vârstele, doritori să facă mişcare şi mai ales să pună mâna pe premiu. Printre cei prezenţi s-au aliniat la linia de start şi sportivi de la Iaşi şi Român. Pe parcursul evenimentului au avut loc şi incidente, o fetiţă a leşinat, iar susţinătoarea unui concurent a sărit la bătaie, de ciuda că acesta a fost întrecut de alţi participanţi.

  crosul toamnei

  Număr mare de participanţi înscrişi la cea de-a 8 a ediţie a Crosului Toamnei, eveniment organizat de Primăria Paşcani împreună cu mai multe şcoli din municipiu.
  Copii, tineri şi adulţi, toţi au luat startul competiţiei, în funcţie de categoria din care făceau parte şi au alergat pe traseele corespunzătoare.

  Începând de la categoria sub 7 ani şi terminându-se cu categoria peste 50 ani, participanţii au dat tot ce au avut mai bun pentru a prinde unul din cele 5 locuri fruntaşe.

  Astfel, cei care au fost pe locul întâi au primit o cupa, o diplomă, un tricou şi premiu în bani.
  Faţă de anul trecut, la această ediţie au participant şi tineri de la cluburile sportive din împrejurimi, mai exact, de la LPS Iaşi şi Club Sportiv Român.

  Au fost şi momente mai puţin dorite. De exemplu, o fetiţă a leşinat din cauza efortului depus pentru a se număra printre castiagtori, iar o femeie, mama unui participant, enervată de faptul că fiul ei a fost depăşit şi nu a ieşit în primii cinci, a sărit la bătaie la un concurent. Spiritele au fost calmate de cei din jur.

  Organizatorii spun că acest eveniment sportiv a devenit o tradiţie pentru păşcăneni şi că la ediţia de anul viitor aşteaptă mai mulţi participanţi.

  Crosul Toamnei Pascani – Rezultate

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primarul Pascaniului nu mai are timp de Facebook. Trimiteti mesajele pe pagina Primariei, cu numele si adresele reale.

  Mesaj important pentru pascanenii care obisnuiesc sa foloseasca retelele de socializare pentru a semnala diverse probleme, autoritatilor locale. Daca aveti mesaje sau intrebari pentru...

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI