18.8 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Crosului Toamnei la Pașcani, ediția 2015. Vezi rezultatele

Competiţia cu premii consistente în bani a adunat sâmbătă, 10 ocotmbrie, în piaţa Casei de Cultură din Paşcani sute de participanţi, de toate vârstele, doritori să facă mişcare şi mai ales să pună mâna pe premiu. Printre cei prezenţi s-au aliniat la linia de start şi sportivi de la Iaşi şi Român. Pe parcursul evenimentului au avut loc şi incidente, o fetiţă a leşinat, iar susţinătoarea unui concurent a sărit la bătaie, de ciuda că acesta a fost întrecut de alţi participanţi.

crosul toamnei

Număr mare de participanţi înscrişi la cea de-a 8 a ediţie a Crosului Toamnei, eveniment organizat de Primăria Paşcani împreună cu mai multe şcoli din municipiu.
Copii, tineri şi adulţi, toţi au luat startul competiţiei, în funcţie de categoria din care făceau parte şi au alergat pe traseele corespunzătoare.

Începând de la categoria sub 7 ani şi terminându-se cu categoria peste 50 ani, participanţii au dat tot ce au avut mai bun pentru a prinde unul din cele 5 locuri fruntaşe.

Astfel, cei care au fost pe locul întâi au primit o cupa, o diplomă, un tricou şi premiu în bani.
Faţă de anul trecut, la această ediţie au participant şi tineri de la cluburile sportive din împrejurimi, mai exact, de la LPS Iaşi şi Club Sportiv Român.

Au fost şi momente mai puţin dorite. De exemplu, o fetiţă a leşinat din cauza efortului depus pentru a se număra printre castiagtori, iar o femeie, mama unui participant, enervată de faptul că fiul ei a fost depăşit şi nu a ieşit în primii cinci, a sărit la bătaie la un concurent. Spiritele au fost calmate de cei din jur.

Organizatorii spun că acest eveniment sportiv a devenit o tradiţie pentru păşcăneni şi că la ediţia de anul viitor aşteaptă mai mulţi participanţi.

Crosul Toamnei Pascani – Rezultate

Alte articole