More

  Crosul Toamnei pe 10 octombrie la Pașcani

  Array

  Competiție importantă pentru iubitorii sportului din Pașcani și nu numai: sâmbăta, pe 10 octombrie, începând cu orele 10.00, se va desfășura ”Crosul Toamnei”.
  Evenimentul aflat la a VIII-a ediție va începe din Piața Casei de Cultură ”Mihail Sadoveanu” din localitate și așteaptă ca în fiecare an, sute de participanți de toate vârstele.

  Cei care doresc să participe trebuie să se prezinte între orele 10.00 și 11.00 în fața Casei de Cultură „Mihail Sadoveanu” pentru a se înscrie în competiție, să fie apți pentru efort fizic și să aibă echipament sportiv.
  Pentru înscriere va fi necesară prezentarea unui act de identitate (certificat de naştere sau carte de identitate), în funcţie de vârstă, iar minorii vor trebui să fie însoțiți de un adult.

  Sunt așteptați concurenți între 5 și 80 de ani, conform următoarelor categorii de vârstă:

  1. până în 7 ani fete, băieţi

  2. 8 – 10 ani fete, băieţi

  3. 11 – 13 ani fete, băieţi

  4. 14 – 16 ani fete, băieţi

  5. 17 – 19 ani fete, băieţi

  6. 20 – 34 ani fete, băieţi

  7. 35 – 49 ani fete, băieţi

  8. peste 50 de ani, fete, băieţi.

  Stratul va fi dat în jurul orelor 11.00, iar traseele vor fi comunicate tot atunci, fiind diferențiale ca distanță și dificultate, în funcție de vârstă.

  Vor fi premiate primele 5 locuri pentru toate categoriile, în funcție de performanțele obținute, concurenții urmând să primească diplome, cupe, premii în bani sau tricouri.

  Precizăm că de la Bugetul Local au fost alocați 14.620 lei pentru desfășurarea acestui eveniment sportiv, iar inițiatorul competiției este Primăria Municipiului Pașcani, care va fi sprijinită la organizare de Clubul Sportiv Municipal, Liceul Teoretic ”Miron Costin” și Colegiul Tehnic de Căi Ferate ”Unirea” din Pașcani. Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu” și celelalte școli din localitate vor fi parteneri ai activităților: Școala Gimnazială ”Iordache Cantacuzino”, Colegiul Național ”Mihail Sadoveanu”, Liceul Tehnologic ”Mihai Busuioc”, Liceul Economic ”Nicolae Iorga”, Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu”.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Proiect: Vacanțele școlare, diferențiate în funcție de cele 4 macroregiuni ale țării și de ciclurile de învățământ

  Un proiect depus la Parlament prevede că vacanțele școlare ar urma să aibă loc diferențiat în funcție de cele 4 macroregiuni ale țării, dar și în funcție de ciclurile de învățământ. //

  Tânăr de 26 de ani, prins băut la volan

  La data de 19 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău au depistat un tânăr de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe DE 58 în comuna Cotnari, fiind sub influenţa alcoolului, în urma testării acestuia cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. //

  Rata şomajului a urcat la 5% anul trecut (INS)

  Rata şomajului a urcat la 5% anul trecut, în creştere de la 3,9% în anul precedent, iar nivelul cel mai ridicat (17,3%) a fost consemnat în rândul tinerilor (15-24 ani), potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică publicate marţi. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet