4.4 C
Paşcani
vineri, martie 31, 2023
Array

Crosul Toamnei pe 10 octombrie la Pașcani

Competiție importantă pentru iubitorii sportului din Pașcani și nu numai: sâmbăta, pe 10 octombrie, începând cu orele 10.00, se va desfășura ”Crosul Toamnei”.
Evenimentul aflat la a VIII-a ediție va începe din Piața Casei de Cultură ”Mihail Sadoveanu” din localitate și așteaptă ca în fiecare an, sute de participanți de toate vârstele.

Cei care doresc să participe trebuie să se prezinte între orele 10.00 și 11.00 în fața Casei de Cultură „Mihail Sadoveanu” pentru a se înscrie în competiție, să fie apți pentru efort fizic și să aibă echipament sportiv.
Pentru înscriere va fi necesară prezentarea unui act de identitate (certificat de naştere sau carte de identitate), în funcţie de vârstă, iar minorii vor trebui să fie însoțiți de un adult.

Sunt așteptați concurenți între 5 și 80 de ani, conform următoarelor categorii de vârstă:

1. până în 7 ani fete, băieţi

2. 8 – 10 ani fete, băieţi

3. 11 – 13 ani fete, băieţi

4. 14 – 16 ani fete, băieţi

5. 17 – 19 ani fete, băieţi

6. 20 – 34 ani fete, băieţi

7. 35 – 49 ani fete, băieţi

8. peste 50 de ani, fete, băieţi.

Stratul va fi dat în jurul orelor 11.00, iar traseele vor fi comunicate tot atunci, fiind diferențiale ca distanță și dificultate, în funcție de vârstă.

Vor fi premiate primele 5 locuri pentru toate categoriile, în funcție de performanțele obținute, concurenții urmând să primească diplome, cupe, premii în bani sau tricouri.

Precizăm că de la Bugetul Local au fost alocați 14.620 lei pentru desfășurarea acestui eveniment sportiv, iar inițiatorul competiției este Primăria Municipiului Pașcani, care va fi sprijinită la organizare de Clubul Sportiv Municipal, Liceul Teoretic ”Miron Costin” și Colegiul Tehnic de Căi Ferate ”Unirea” din Pașcani. Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu” și celelalte școli din localitate vor fi parteneri ai activităților: Școala Gimnazială ”Iordache Cantacuzino”, Colegiul Național ”Mihail Sadoveanu”, Liceul Tehnologic ”Mihai Busuioc”, Liceul Economic ”Nicolae Iorga”, Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu”.

Alte articole

Scandal intre consilierii pascaneni privind locuintele pentru tineri -VIDEO

Scandal in legislativul pascanean privind soarta a doua demersuri...

Probleme de mediu, la mai multe service-uri auto din Pașcani

Semnal de alarma ingrijorator privind incalcarea normelor de mediu...

ZERO TAXE PE SALARIUL MINIM (P)

Prețurile cresc în continuare vertiginos. În perioada aceasta, este...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow