22.1 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
22.1 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Criza de personal la Primaria Heleșteni

creditfix.ro
creditprime.ro
credius.ro
answear.ro
vivacredit.ro
oferta.oceancredit.ro
fashiondays.ro
elefant.ro
horacredit.ro/

Ultimele știri

Într-o comună de lângă Paşcani este criză de angajaţi în sectorul public. La Primăria Heleșteni sunt 4 posturi de funcţionari publici libere din cele 11 disponibile conform ultimei organigrame care a fost aprobată în şedinţa consiliului local ce a avut loc ieri, 29 martie începând cu ora 13.30 la sediul instituţiei.

Cele 4 posturi vacante sunt pentru referent stare civilă, consilier juridic, auditor şi asistent social. Edilul local, Constantin Hîra spune că posturile sunt libere din cauza salariului mic.

Tot în cadrul şedinţei de ieri s-a votat promovarea a doi funcţionari publici de la debutanți la asistenţi din cadrul departamentul Economic.

La Primăriei Heleșteni lucrează în total 29 de persoane, cele mai multe fiind angajate la Centrul Social de zi din localitate.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
22.1 ° C
23 °
19.9 °
82 %
1kmh
10 %
vin
30 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
26 °
mar
27 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI