More

  Criza de alimente, in supermarketurile din Pascani

  Array

  Criza de alimente proaspete in supermarketurile din Pascani. Din cauza drumurilor nationale blocate de zapada, camioanele cu marfa nu au mai ajuns la marile magazine din oras pentru aprovizionare, de la sfarsitul saptamanii trecute.

  Este vorba in special despre fructe proaspete si legume, dar si despre alimente perisabile, cum ar fi carnea si lactatele. Pascanenii care merg sa cumpere aceste produse fac cale intoarsa cu sacosele goale.
  Cei care fac aprovizionarea de la depozitele din Iasi au rafturile aproape pline. In aceste situatii sunt magazinele de cartier.

  Pascanenii gasesc acolo aproape tot ce lipseste acum din supermarketuri.

  Mentionam ca si astazi a fost intrerupta circulatia rutiera pe autostrada A2 si pe sapte drumuri nationale din sudul tarii.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Adolescenta cu chip de înger din Pașcani, a plecat la ceruri. Nicoleta a îndoliat o comunitate întreagă

  Adolescenta cu chip de inger din Pascani pentru care a luptat o comunitate intreaga sa obtina o sansa in plus la viata, a pierdut...

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator de la sediul societatii II ABICULESEI I. DANUT, F22/1649/2012, CUI 30243664. Il declar nul!

  Pachetele medicale pentru 2021-2022, lansate în dezbatere. Ce servicii pot primi asigurații și neasigurații la sănătate

  Pachetele de servicii medicale de stat oferite atât persoanelor asigurate, dar şi celor neasigurate, pentru anii 2021-2022 au fost lansate în dezbatere publică de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp