11.6 C
Paşcani
miercuri, octombrie 27, 2021

Cristian Rățoi, noul viceprimar al municipiului Pașcani

Municipiul Pascani are un nou viceprimar. Legislativul local s-a intrunit in sedinta de indata miercuri, 18 noiembrie, incepand cu ora 15:00. Cel mai important proiect de pe ordinea de zi a fost cel cu privire la desemnarea prin vot secret al celui de-al doilea om de decizie din primarie. Au fost facute doua propuneri.

Primarul liberal, Marius Pintilie, a anuntat ca isi doreste ca noul viceprimar sa fie Cristian Ratoi, presedintele PRO Romania Pascani.

De cealalta parte, consilierii din opozitie au venit cu o propunere surpriza. Mihai Dediu a spus ca liberalii trebuie sa isi asume intreaga responsabilitate pentru conducerea municipiului si l-a propus pe Claudiu Bodoasca de la PNL sa ocupe cea de-a doua functie din primarie.

Liderul consilierilor liberali a refuzat propunerea pe motiv ca PNL isi respecta promisiunile facute dupa campania electorala. Claudiu Bodoasca a spus ca propunerea consilierului PSD nu il onoreaza.

A doua propunere a consilierilor din opozitie a fost Gabriela Nedelcu, fostul viceprimar al municipiului.

A urmat votul secret. Gabriela Nedelcu a atras atentia ca cei de la PNL ar folosi telefoanele mobile pentru a-si fotografia buletinul de vot si a propus ca alesii locali sa intre in cabina de vot fara ele. Propunerea nu a fost luata in consideratie.

In urma numararii voturilor, Cristian Ratoi a fost numit viceprimarul municipiului Pascani. El a obtinut sprijinul a zece consilieri de la PNL si PRO Romania, iar Gabriela Nedelcu a obtinut doar voturile colegilor de partid si de la PMP.

Noul viceprimar a spus jurnalistilor ca asteapta ca edilul sa stabileasca care ii vor fi atributiile de serviciu si ca va avea maine o intalnire in acest sens. El a multumit consilierilor locali pentru sprijinul acordat.

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Primarul si consilierii PNL-Pro Romania, reclamati la DNA pentru abuz in serviciu

Primarul municipiului Pascani si consilierii locali din PNL si Pro Romania au fost reclamati la DNA si...

Sedinta pentru rectificari bugetare si modernizarea  unor strazi

Legislativul pascanean este convocat in sedinta ordinara, pe 28 octombrie de la ora 09.00. Pe ordinea de...

Bataie de joc la adresa unor societati comerciale. Conditii si probleme in plus pentru obtinerea acordului de functionare

Situatie confuza la Primaria Pascani privind eliberarea Acordului de Functionare pentru unele societati care isi desfasoara activitatea...

Pascaniul cauta teren pentru o noua cresa. Primarul a propus sa fie construita pe terenul alocat pentru doua blocuri ANL

Administratia locala din Pascani vrea sa construiasca o noua cresa, dar nu stie unde. Investitia ar urma...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI