15.9 C
Paşcani
vineri, iunie 2, 2023

Cristian Rățoi, noul viceprimar al municipiului Pașcani

Municipiul Pascani are un nou viceprimar. Legislativul local s-a intrunit in sedinta de indata miercuri, 18 noiembrie, incepand cu ora 15:00. Cel mai important proiect de pe ordinea de zi a fost cel cu privire la desemnarea prin vot secret al celui de-al doilea om de decizie din primarie. Au fost facute doua propuneri.

Primarul liberal, Marius Pintilie, a anuntat ca isi doreste ca noul viceprimar sa fie Cristian Ratoi, presedintele PRO Romania Pascani.

De cealalta parte, consilierii din opozitie au venit cu o propunere surpriza. Mihai Dediu a spus ca liberalii trebuie sa isi asume intreaga responsabilitate pentru conducerea municipiului si l-a propus pe Claudiu Bodoasca de la PNL sa ocupe cea de-a doua functie din primarie.

Liderul consilierilor liberali a refuzat propunerea pe motiv ca PNL isi respecta promisiunile facute dupa campania electorala. Claudiu Bodoasca a spus ca propunerea consilierului PSD nu il onoreaza.

A doua propunere a consilierilor din opozitie a fost Gabriela Nedelcu, fostul viceprimar al municipiului.

A urmat votul secret. Gabriela Nedelcu a atras atentia ca cei de la PNL ar folosi telefoanele mobile pentru a-si fotografia buletinul de vot si a propus ca alesii locali sa intre in cabina de vot fara ele. Propunerea nu a fost luata in consideratie.

In urma numararii voturilor, Cristian Ratoi a fost numit viceprimarul municipiului Pascani. El a obtinut sprijinul a zece consilieri de la PNL si PRO Romania, iar Gabriela Nedelcu a obtinut doar voturile colegilor de partid si de la PMP.

Noul viceprimar a spus jurnalistilor ca asteapta ca edilul sa stabileasca care ii vor fi atributiile de serviciu si ca va avea maine o intalnire in acest sens. El a multumit consilierilor locali pentru sprijinul acordat.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow