More

  Cristian Menegon raspunde: Marius Pintilie nu justifica 5 miliarde in declaratia de avere. Este anchetat de ANI

  Array

  Am stat și m-am gândit dacă să reacționez sau nu la ceea ce s-a întâmplat în Ședința de Consiliu Local, iar mai apoi la cele apărute în presă. Puteți să considerați următoarele dreptul meu la replică.

  În primul rând evenimentul CSM – Moldova Motors Sport la Orientare și Îndemânare este o competiție ce nu are nici un fel de legătură cu politicul, inițierea acestui proiect de hotărâre reprezintă încă o dovadă de sprijinire și promovare a sportului în Pașcani. Din acest motiv am și mutat evenimentul după alegeri, pentru a nu fi interpretat în acest sens.

  Vreau sa îi transmit domnului Pintilie după declarațiile făcute în plenul ședinței, faptul că nu mă aflu în stare de conflict de interese. Niciun ban din cei 5000 lei aprobați nu vor ajunge la mine, suma respectivă va fi direcționată din contul CSM Pașcani către firma de sonorizare, trupa ce va evolua pe scenă și către firma ce se va ocupa de cupe, diplome și alte materiale necesare organizării. Astfel, nu se pune problema nicio secundă să fiu în stare de conflict de interese.

  Aș îndrăzni să spun că, domnul Pintilie se află într-o anchetă ANI pentru faptul că a avut realții comerciale cu Primăria Municipiului Pașcani, relații comerciale ce se ridică la aproximativ 2 miliarde și jumătate de lei.
  Mai mult, un vechi obicei de fost ziarist m-a dus la declarația de avere a domnului Marius Pintilie, din care declarație, după un scurt calcul, vreo 5 miliarde nu se prea justifică, dar mă rog, nu vreau să fiu răutăcios.
  Continuare pe pagina de facebook

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI