1 C
Paşcani
duminică, decembrie 4, 2022
Array

Cristian Amariei reţinut de autorităţile din Germania. Poliţiştii păşcăneni au aflat unde se ascundeau cei doi fraţi

Fratii AmarieiUnul dintre fratii Amariei dati in urmarire internationala de politistii pascaneni a fost retinut de autoritatile din Germania si urmeaza sa fie extradat in Romania. Cristian Amariei in varsta de 25 de ani impreuna cu fratele sau Petrica Amariei, erau cautati inca de la mijlocul lunii iunie cand magistratii Judecatoriei Pascani au decis arestarea lor preventiva pentru 29 de zile.

Tinerii ar fi avut informatii ca vor fi arestati si au parasit imediat tara, ascunzandu-se intr-un oras din Germania. La acea data, un al treilea tanar pe nume Neculaie Borgovanu a fost arestat preventiv pentru infractiunea de ultraj contra bunelor moravuri.

In luna iulie, cei trei barbati au fost trimisi in judecata de procurori, pentru ca in noaptea de 8 spre 9 iunie au batut cu salbaticie un spaniol si un alt tanar din Pascani, totul plecand de la o cursa de taxi.

Cei doi frati Amariei au intrat in atentia opiniei publice, in anul 2008, cand au fost arestati dupa ce au violat o tanara.

In trecut, pe numele tinerilor, au mai fost depuse si alte plangeri care sesizau aceeasi fapta de viol.

Anul acesta, la cateva luni de cand au iesit din inchisoare, o alta tanara l-a acuzat pe Cristi Amariei ca ar fi constrans-o sa intretina relatii sexuale fara voia ei. Potrivit anchetatorilor, cele reclamate de victima nu se confirma iar astfel tanarul ar fi scapat de una dintre acuzatiile de viol.

Cristian Amariei urmeaza sa fie extradat in perioada urmatoare in Romania, iar cel mai probabil va fi depus in arestul IPJ Iasi, unde va fi judecat in stare de arest preventiv pentru infractiunea de ultraj.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow