20.4 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 25, 2022
Array

Cristi Minculescu: Plecarea mea din Iris nu are legătură cu banii sau cu băieţii din trupă, ci cu degradarea morală pe care o trăim

Cristi Minculescu a explicat, la Rock FM, care au fost motivele care l-au făcut să se retragă din grupul Iris. „Nu mă retrag din muzică, mă retrag de la Iris”, a spus fostul solist vocal Iris.

„Decizia nu a fost luată în mod spontan şi eu m-am mirat că am ajuns în postura de a decide să părăsesc trupa. Nu are nicio legătură cu băieţii din trupă, are legatură cu vremurile pe care le trăim şi cu degradarea morală care ne înconjoară în momentul de faţă în România anului 2012.

Pot fi foarte multe interpretari…am avut şi eu visele mele, dorinţele mele dintre care unele s-au împlinit şi altele nu. Una peste alta, din 3 septembrie nu mai sunt la Iris”, a declarat Minculescu, în interviul acordat lui Cristi Hrubaru de la Rock FM.

„Asta nu înseamnă că mă retrag din muzică şi s-a înţeles, băieţii au înţeles greşit faptul că m-ar fi deranjat starea financiară. Sigur că banii îţi fac viaţa mai uşoară, dar asta e ultimul motiv, pur şi simplu au fost foarte multe motive mici”, a mai spus fostul solist al trupei Iris.

Despre ce va urma, Cristi Minculescu a mărturisit că nu ştie şi că îi place să ia deciziile pe loc. El a mai spus că nu are nimic personal cu niciunul dintre foştii săi colegi de trupă, care i-au înţeles şi respectat decizia.

El a spus că nu sunt şanse să se răzgândească, motiv pentru care îi urează succes noului solist, Toni Şeicărescu, care a cântat alături de Direcţia 5.

„Eu mă bucur foarte mult că, mai ales până în 1989, au fost foarte multe momente când am simţit că toate speranţele lor (ale fanilor – n. red.) erau în noi şi, fiind eu în faţă, în linia întâi, erau în mine. Şi chiar m-am simţit onorat şi privilegiat pentru chestia asta, a fost o onoare extraordinar de mare ca, fiind acolo, în linia întâi, să reprezint speranţele şi visele unor generaţii întregi. A fost frumos, dar orice vis frumos dispare dimineaţa şi momentul ăsta a venit acum”, le-a mărturisit Minculescu fanilor.

Sursa : www.jurnalul.ro

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow