2.7 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

Cristeşti: Vor să fie liberi, după ce au ucis un om cu furca!

Bataie

Cei trei indivizi din județul Neamț acuzați că au omorât cu furcile un ieșean nu i-au înduplecat pe magistrați.

Curtea de Apel Iași a respins recursurile la prelungirea arestării preventive formulate de cei trei nemțeni. În urmă cu câteva zile, instanța a dispus arestarea a trei indivizi din Neamț, Gheorghe Cojocariu (28 de ani), Daniel Olaru (21 de ani) și Ghiocel Arămescu (43 de ani), pentru omor calificat.

Cei trei sunt suspectați că l-au ucis în bătaie pe un sătean în vârstă de 43 de ani din localitatea Cristești. Astfel, în urmă cu câteva nopți, cei trei au venit la Cristești, unde au consumat băuturi alcoolice cu victima. Nemțenii au decis să facă o vizită în județul vecin, deoarece, în satul lor, nu mai era vreo cârciumă deschisă, iar ei țineau cu tot dinadinsul să consume băuturi alcoolice.

Ei au ajuns în apropierea satului în jurul orei 10.00 și, în dreptul unui pod, au dat peste alte două căruțe, în care se aflau cinci persoane, una dintre acestea fiind victima, Constantin C. Cele două grupuri de persoane au schimbat câteva vorbe după care au decis să meargă în Cristești, pentru a consuma băuturi alcoolice împreună. Au ajuns astfel, în scurt timp, în barul „Red Night“, acolo unde s-au așezat la aceeași masă și au băut bere. După miezul nopții, patronul localului le-a cerut petrecăreților, opt la număr, să plece. Bărbații, amețiți bine, au plecat, având asupra lor mai multe sticle de bere, înspre o stație Peco din afara satului.

Anchetatorii au susținut că, pe fondul unui conflict spontan, victima a fost lovită de către cei trei nemțeni cu obiecte contondente (furci și un par), suferind leziuni care i-au provocat decesul.

Sursa: oradeiasi.ro

Alte articole

Zilele Școlii Speciale Pașcani – spectacol de Sfântul Nicolae

Școala Gimnazială Specială din municipiul Pașcani a îmbrăcat straie...

Corala Protopopiatului Pașcani colindă la Târgu Frumos și Pașcani

Corala „Învierea" a Protopopiatului Pașcani începe seria de manifestări...

Detalierea ingredientelor din meniurile restaurantelor, amânată până la data de 15 martie 2023

Detalierea informaţiilor din meniurile restaurantelor a fost amânată până...

VIVA MAGENTA, culoarea anului 2023

Culoarea anului 2023 este Viva Magenta! Institutul Pantone a...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow