More

  Cristești: Un tânăr a fost găsit mort în casă

  Array

  Masina politie mediul ruralUn tanar in varsta de numai 38 de ani a fost gasit decedat de catre rude. Mihai Bargaoanu din localitatea Cristesti locuia impreuna ca mama sa, iar potrivit politistilor acesta nu era in evidentele medicului de familie cu afectiuni medicale.

  Luni, 25 martie, barbatul a consumat cateva pahare cu alcool, iar in jurul orelor 18:00, acesta a fost gasit fara suflare in locuinta parintilor. In urma verificarilor s-a stabilit ca tanarul cazuse intr-o depresie si consuma frecvent bauturi alcoolice.

  Deoarece medicul de familie nu a eliberat certificatul constatator de deces, trupul barbatului a fost transportat la Institutul de Medicina Legala din Iasi pentru efectuarea necropsiei.

  Lucratorii Politiei Pascani au deschis in acest caz un dosar penal de moarte suspecta si continua cercetarile pentru stabilirea exacta a conditiilor in care localnicul a decedat.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  Vasile Toma, candidat pentru Camera Deputaților: Guvernarea PSD va asigura un mediu sănătos pentru copiii noștri! (P)

  Anii care urmează vor fi definitorii pentru mediul înconjurător. Avem obligația de a lua cele mai potrivite măsuri pentru a ne asigura că viitorul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI