More

  Cristeşti: Un şofer moldovean a intrat cu un camion într-o căruţă

  Array

  caruta fanS-au inmultit cazurile de accidente rutiere provocate din cauza carutasilor inconstienti care ies cu atelajele pe sosele fara a le semnaliza in vreun fel. Aseara, pe raza localitatii Cristesti s-a intamplat un astfel de eveniment rutier, al doilea de acest gen din ultimele zile, in zona Pascani.

  Un sofer din Republica Moldova, Petru C. , in varsta de 54 de ani a intrat cu camionul intr-o caruta plina cu fan din cauza ca aceasta nu avea niciun semn pentru a putea fi vazuta pe timpul noptii.

  In urma impactului, carutasul care se deplasa pe langa atelaj a fost aruncat pe asfalt si a suferit mai multe traumatisme pe tot corpul. Din nefericire si calul a fost accidentat grav suferind fracturi la doua dintre picioare.

  Localnicul, Ioan N. in varsta de 39 de ani a fost transportat la Spitalul de Urgenta Pascani unde a ramas internat.

  Politistii pascaneni au deschis un dosar penal de vatamare corporala din culpa si continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a conditiilor in care s-a petrecut coliziunea.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Anunt de pierdere

  Pierdut diploma de bacalaureat seria P Nr. 0321967 pe numele ANDRONIC V. DARIA, eliberata in data 15 august 1997. O declar nula!

  România pierde rapid din populație, natalitatea scade abrupt. În 2020 s-au născut mai puțini copii decât în 1876

  Dacă nu facem nimic, România va pierde în următorii 30 de ani peste trei milioane de oameni. Şi nu vom fi doar mai puţini,...

  Ministrul Educaţiei a anunţat că nu interzice mărţişoarele şi florile în şcoli, invocând UNESCO

  Ministrul educaţiei vine cu lămuriri pe marginea unui subiect delicat, dacă vor duce sau nu copiii mărtişoare la şcoală, de 1 martie. „Nu putem interzice...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp