More

  Criminalul din Gastesti, internat la „Socola”

  Bărbatul din suburbia Gastesti care și-a ucis mama a fost internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Socola”unde va fi supus expertizei psihiatrice. Măsură a fost dispusă de către procurorul criminalist, în urmă audierii care a avut loc în cursul zilei de luni, pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei.
  În data de 3 februarie 2020, în jurul orelor 6:30,în timp ce se află în locuința din municipiul Pașcani județul Iași, pe fondul unui conflict spontan, suspectul, în vârstă de 44 de ani, i-a aplicat mamei câteva lovituri cu o bucată de lemn, la nivelul capului, leziunile cauzate provocând decesul victimei.
  În urmă audierii suspectului cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor asupra unui membru de familie, procurorul criminalist a dispus expertizarea psihiatrică a acestuia pentru a se stabili dacă a avut discernământ la momentul comiterii faptei” a declarat Mihaela Apostol, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.
  Tragedia a șocat  întreaga comunitate din suburbia Gastesti, cu atât mai mult apropiații victimei. Autorul crimei era cunoscut că fiind violent, iar mai ales atunci când consumă alcool, individul îşi lovea mama. Situaţia era cunoscută inclusiv în rândul poliţiştilor, care l-au anchetat în mai multe dosare pentru violență sau amenințări. Nu a fost niciodată tras la răspundere, deoarece mama sa l-a iertat şi şi-a retras plângerea.  Pe numele individului a fost emis inclusiv un ordin de restricție, care a expirat pe 27 ianuarie.
  După efectuarea expertizei psihiatrice, bărbatul va ajunge în fața judecătorilor, pentru a se stabili dacă cercetările vor fi făcute în stare de arest.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Situatia la zi a scolilor unde sunt noi cazuri de coronavirus: Scoala Uda, Siretel, Feredeni si „Petru Rares” Harlau

  Noua profesori din scolile din preajma municipiului Pascani, dar si a orasului Harlau s-au infectat in ultimele zile cu virusul COVID-19. Potrivit Directiei de...

  Un bătrân internat pe secția ATI- suport COVID-19, a murit la Spitalul Municipal Pașcani

  Un batran in varsta de 76 de ani a pierdut lupta cu viata, dupa ce a fost diagnosticat cu virusul SARS-COV2, la Spitalul Municipal...

  Noul primar al comunei Valea Seacă a depus jurământul. Neculai Miron face apel la unitate în Consiliul Local

  În cursul zilei de astăzi, începând cu ora 13.00, la Căminul Cultural din Valea Seacă a avut loc ședința de investire a noii conduceri....

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI