More

  Crima oribila in comuna Scobinti. O femeie a fost gasita in spatele dispensarului, dezbracata si cu urme de lovituri

  Array

  Crima oribila in comuna Scobinti. In aceasta dimineata, 21 ianuarie 2013, in jurul orei 07:00, o angajata a Dispensarului Comunal Scobinti a descoperit cadavrul unei femei in spatele cladirii. Maria Amoldovencei a anuntat autoritatile iar la scurt timp si-a facut aparitia echipaje de politie, ambulanta si criminalistii.

  Femeia decedata, Maria Corlățeanu, in varsta de 55 ani din aceeasi localitate, a fost gasita pe jumatate dezbracata iar pe corp prezenta numeroase lovituri, fapt care a dus la un verdict infiorator si anume, victima fusese omorata.
  Cu ajutorul unui caine antrenat de politia, oamenii legii au mers pe urme pana la cateva familii din imprejurimi iar la scurt timp s-a creat un cerc de suspecti. Din cauza compexitatii cazului, ancheta a fost preluat de un procuror de la Tribunalul Iasi, care s-a deplasat la fata locului. “Pana in prezent nu se cunosc detalii amanuntite despre acest caz. Corpul va fi dus la Insitutul de Medicina Legala pentru stabilirea cu exactitate a cauzei mortii, iar cercetarile continua” a declarat purtatorul de cuvant al Tribunalului Iasi, Camelia Toderica.

  Declaratie telefonica Camelia Toderica purtator de cuvant Tribunal Is 00:03… 00:29

  Din spusele vecinilor, femeia nu avea un trecut tocmai linistit. La inceputul anului trecut, 2012, Maria Corlățeanu, abia se intorsese din inchisoare, unde isi petrecuse ultimii 13 ani din viata pentru ca isi omorase sotul prin transare. Cei doi aveau impreuna 5 copii insa dupa destramarea familiei acestia au ajuns in Centru de Plasament. Pentru ca dupa ce fusese eliberata victima nu mai avea propria locuinta, administratia locala i-a oferit o camera pentru a locui iar din punct de vedere financiar, femeia primea o pensie cu grad de handicap in valoare de 234 lei.

  In ceea ce priveste inmormantarea, administratia locala si-a luat raspunderea de a o ingropa crestineste pe femeie, in cazul in care copii victimei refuza sa se ocupe de ceea ce tine de o inmormantare crestineasca.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputatul Petru Movila, candidat PMP la Camera Deputatilor: Solicit redeschiderea şcolilor!

  Şcolile trebuie redeschise pentru că altfel vom fi o societate de diletanţi şi de analfabeţi funcţionali. Toţi elevii trebuie să aibă şanse egale la...

  Ciocoii de ieri, liberalii de azi! Cresc taxele și impozitele locale în primăriile controlate de PNL-iști (P)

  Liberalii s-au văzut cu puterea în mână și au început să atenteze la bunăstarea ieșenilor. În loc să aducă bani în județ pentru investiții...

  După un an extrem de greu, marcat de pandemie, există trei motive de optimism pentru 2021

  După un an extrem de greu, marcat de pandemie, există, totuși, motive pentru a privi cu optimism 2021, crede medicul pediatru Mihai Craiu. Apariția vaccinurilor...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI