15.8 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Crima oribila in comuna Scobinti. O femeie a fost gasita in spatele dispensarului, dezbracata si cu urme de lovituri

Crima oribila in comuna Scobinti. In aceasta dimineata, 21 ianuarie 2013, in jurul orei 07:00, o angajata a Dispensarului Comunal Scobinti a descoperit cadavrul unei femei in spatele cladirii. Maria Amoldovencei a anuntat autoritatile iar la scurt timp si-a facut aparitia echipaje de politie, ambulanta si criminalistii.

Femeia decedata, Maria Corlățeanu, in varsta de 55 ani din aceeasi localitate, a fost gasita pe jumatate dezbracata iar pe corp prezenta numeroase lovituri, fapt care a dus la un verdict infiorator si anume, victima fusese omorata.
Cu ajutorul unui caine antrenat de politia, oamenii legii au mers pe urme pana la cateva familii din imprejurimi iar la scurt timp s-a creat un cerc de suspecti. Din cauza compexitatii cazului, ancheta a fost preluat de un procuror de la Tribunalul Iasi, care s-a deplasat la fata locului. “Pana in prezent nu se cunosc detalii amanuntite despre acest caz. Corpul va fi dus la Insitutul de Medicina Legala pentru stabilirea cu exactitate a cauzei mortii, iar cercetarile continua” a declarat purtatorul de cuvant al Tribunalului Iasi, Camelia Toderica.

Declaratie telefonica Camelia Toderica purtator de cuvant Tribunal Is 00:03… 00:29

Din spusele vecinilor, femeia nu avea un trecut tocmai linistit. La inceputul anului trecut, 2012, Maria Corlățeanu, abia se intorsese din inchisoare, unde isi petrecuse ultimii 13 ani din viata pentru ca isi omorase sotul prin transare. Cei doi aveau impreuna 5 copii insa dupa destramarea familiei acestia au ajuns in Centru de Plasament. Pentru ca dupa ce fusese eliberata victima nu mai avea propria locuinta, administratia locala i-a oferit o camera pentru a locui iar din punct de vedere financiar, femeia primea o pensie cu grad de handicap in valoare de 234 lei.

In ceea ce priveste inmormantarea, administratia locala si-a luat raspunderea de a o ingropa crestineste pe femeie, in cazul in care copii victimei refuza sa se ocupe de ceea ce tine de o inmormantare crestineasca.

Alte articole

Restricții pentru traficul greu pe strada Unirii. Kogălniceanu rămâne cu sens unic

Sedinta importanta pentru circulatia rutiera in anumite zone din...

 Seniorii ceferiști, întâlnire emoționantă lângă locomotiva de epocă din Pașcani

Intalnire cu mare incarcatura emotionala, duminica, 1 octombrie, in...

Seniorii pășcăneni, sărbătoriți de ziua lor – FOTO

Ziua internationala a persoanelor varstnice a fost sarbatorita prin...

Festivitate de deschidere la Clubul Copiilor Pașcani – VIDEO

Clubul Copiilor din municipiul Pascani si-a deschis portile pentru...