Un barbat in varsta de 40 de ani din satul Dumbravita comuna Ruginoasa a decedat duminica dimineata la Spitalul de Neurochirurgie “Nicolae Oblu” din Iași , dupa ce in cursul serii de sambata a  fost batut cu bestialitate de 2 indivizi, un adolescent de 15 ani si un barbat in varsta de 38 de ani, consateni. Intre victima si autorii faptei ar fi avut loc un conflict verbal care a degenerat intr-o bataie crunta. Totul  s-a petrecut chiar la cateva case distanta de locuinta victimei.

Incidentul a fost raportat la 112 de catre o femeie in varsta de 53 de ani, din Dumbravita, vecina cu victima. Barbatul a fost preluat initial de catre medicii de la Serviciul de Ambulanță Pașcani, iar mai apoi a fost transferat la Iași. Din cauza loviturilor primite in zona capului si a pieptului, victima a pierdut lupta cu viata cateva ore mai tarziu. Unii dintre localnici spun ca intre ei ar mai fi existat conflicte si in trecut.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași. Potrivit autoritatilor, victima ar fi fost lovita cu un bici din sarma otelita de catre adolescent si cu un par de catre celalat localnic.

Cei doi agresori au fost retinuti de autoritati. Agresorul in varsta de 38 de ani este retinut si cercetat pentru omor calificat in stare de recidiva, urmand sa ajunga in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.

Adolescentul se afla si el pe mana autoritatilor si va fi supus unei expertize medico-legale psihiatrice pentru a se stabili daca a avut discernamnat.

Cercetarile continua, iar familia victimei se pregateste de inmormantare.

Slider


loading...
Slider