More

  Crimă la Moţca: Un bărbat a fost lăsat să zacă, într-o baltă de sânge, în stradă

  Array

   

   

   

   

   

   

  Un barbat in varsta de 44 de ani a fost lasat sa zacă intr-o balta de sange dupa ce a fost lovit cu bestialitate, cu un cutit, in zona gatului, de catre vecinul sau. Nefericitul eveniment s-a petrecut in seara zilei de miercuri, 31 octombrie, in jurul orei 19.30 in centrul comunei Motca, sub privirile a zeci de consateni care erau la magazinul si barul din sat.

  Cei doi, Bariz Mihai si Iulian, vecini, dupa ce au consumat din abundenta alcool s-au luat la cearta din cauza datoriei pe care o avea cel din urma, dar si pentru ca acesta ii aducea jigniri familiei lui Mihai Bariz, in varsta de 63 de ani. De la discutiile contradictorii a mai fost doar un pas pana a degenerat in acte de violenta. In timpul altercatiei, Bariz Mihai, cu un cutit ce-l avea asupra sa, l-a lovit de mai multe ori, in zona coapselor si a gatului. Ultima intepatura ce a fost in jugulara si a fost fatala pentru Bariz Iulian. Desi ambulanta a fost chemata, personalul medical nu a putut decat sa constate decesul, acesta pierzand foarte mult sange.

  Martorii au sunat si la Politie, iar agresorul a fost ridicat de acasa de catre agenti si dus in arestul IPJ Iasi, fiind retinut pentru 29 de zile, riscand pana la 25 de ani de inchisoare.

  Corpul neinsufletit a fost dus la IML pentru efectuarea necropsiei.

  ziarulorizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet