More

  Crimă la Heleşteni. Fratele victimei reținut pentru 24 de ore de polițiști

  Array

  Politie Sectia 6 Rurala PascaniDescoperire macabra in comuna Helesteni. In aceasta dimineata, un localnic in varsta de 41 de ani a fost descoperit decedat in locuinta sa. Corpul acestuia era plin de vanatai iar din primele informatii se pare ca acesta a fost batut in cursul zilei de ieri, de un frate mai mare.

  Sambata, 18 mai, Mihai Andreescu a petrecut  impreuna cu fratii sai Ioan de 58 de ani si Corneliu de 57 de ani. Potrivit lucratorilor de politie, la un moment dat, din cauza consumului de alcool, intre fratii victimei a izbucnit un conflict. Mihai a incercat sa aplaneze conflictul dar fratele mijlociu, Corneliu, s-a suparat si si-a varsat furia asupra lui.

  Inspre seara, dupa ce conflictul s-a consumat Ioan, fratele mai mare a plecat acasa. In aceasta dimineata, barbatul cand s-a intors sa vada ce fac fratii sai, a facut macabra descoperire.

  Pe un pat dintr-o camera a locuintei, Mihai se afla fara suflare.

  Imediat, la fata locului a sosit o echipa de criminalisti de la Iași pentru a stabili daca este vorba despre o crima intre frati.

  Potrivit anchetatorilor, se pare ca agresorul si-a lovit fratele mai mic cu un harlet. Acesta a fost retinut pentru 24 de ore de politistii ieseni iar in cursul zilei de astazi, urmeaza sa fie prezentat judecatorilor de la Tribunalul Iasi cu propunerea de arestare preventiva.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet