-3.1 C
Paşcani
duminică, februarie 5, 2023

Crimă în comuna Ruginoasa. Un bărbat și-a omorât mama cu un topor

O crima a socat comunitatea din satul Dumbravita, comuna Ruginoasa, joi dimineata, 27 ianuarie, la scurt timp dupa ce s-a luminat de ziua. Un barbat in varsta de 42 de ani si-a omorat mama, iar apoi a mers prin vecini sa spuna ca femeia nu se simte prea bine. Va atentionam ca urmeaza imagini si detalii cu un puternic impact emotional.

Nenorocirea s-a intamplat in noaptea dintre miercuri si joi. Batrana a fost decapitata cu un topor in spatele casei in care locuia impreuna cu fiul ei. Cu o seara inainte, vecinii au auzit tipete, dar nu au intervenit.

Barbatul era cunoscut in comunitate ca fiind violent si consumator inrait de bauturi alcoolice. Oamenii spun ca agresorul o batea pe femeie destul de des, ii lua banii din pensie si facea scandal.

Dupa crima, el ar fi mers prin vecini, pentru a le spune oamenilor ca mama lui nu se simte prea bine si ca in casa s-ar fi intamplat ceva ciudat.

Ancheta a fost preluata de procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi. Agresorul a fost retinut si internat la Psihiatrie pentru expertiza. Specialistii vor decide daca a avut discernamant sau nu, cand a comis oribila fapta.

De precizat este si faptul ca, in urma cu circa o luna, familia l-a ingropat pe unul dintre fiii batranei. Acum, se pregatesc din nou, pentru inmormantare.

 

 

 

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow