22.3 C
Paşcani
duminică, septembrie 26, 2021
Array

Creşte infracţionalitatea în cartierul de lux al Paşcaniului. Hoţii au furat 45.000 de lei dintr-o casă, în mijlocul zilei

FURT AERODROM PASCANICreste numarul infractiunilor in cartierul de lux al municipiului Pascani. Considerat o zona sigura, cartierul Aerodrom a fost in ultima perioada tinta unui atac mafiot si in cursul zilei de ieri, a unui furt de proportii.

Mare parte din proprietarii caselor de lux nu au dotate locuintele cu sisteme de supraveghere si mai mult decat atat nu inchid usile de la intrare atunci cand pleaca de acasa.

Este si cazul unui pascanean, care locuieste pe strada Cosminului si care a ramas fara aproape jumatate de miliard de lei vechi dupa ce a parasit pentru cateva ore locuinta si nu si-a asigurat-o. Furtul a fost anuntat prin 112, de catre sotia acestuia care atunci cand a venit acasa a descoperit grozavia.

Locul in care cei doi soti pastrau economiile a fost gasit de infractori care au furat nu mai putin de 45.000 de lei cash.

Grozavia s-a petrecut in intervalul orar 10:00 – 13:00, cand barbatul a plecat in oras cu treaba si ca de obicei, nu a incuiat usa de la intrare.

Potrivit anchetatorilor, in casa se aflau si alte bunuri de valoare si sume de bani insa infractorii parca au stiut unde erau ascunsi banii cei mai multi. In prezent, politistii au intocmit un cerc de suspecti care au fost vazuti in zona, la acea ora.

Acestia continua cercetarile pentru identificarea si tragerea la raspundere a celor vinovati pentru infractiunile de violare de domiciliu si furt calificat.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Primele efecte ale restricțiilor: Centrele de vaccinare se aglomerează de la o zi la alta, după ce săptămâna trecută bătea vântul prin cabinete

Centrele de vaccinare se aglomerează de la zi la zi tot mai mult. Oamenii vor să dobândească...

Proiect: Amenzile de circulație să fieProiect: Amenzile de circulație să fie date în urma monitorizării video a drumurilor publice date în urma monitorizării...

Rețeaua de drumuri publice ar urma să fie monitorizată video de către polițiști, astfel încât abaterile șoferilor...

Florin Cîţu vs. Ludovic Orban, la congresul PNL. Liberalii îşi aleg viitorul preşedinte de partid

Congresul PNL îi pune faţă în faţă pe Ludovic Orban, preşedintele actual al partidului, şi Florin Cîţu,...

Heleșteni: Omorât pe drumul sătesc dis-de-dimineaţă de un vitezoman: circula cu mult peste 100 km/h printre case

Un sătean din Heleşteni a fost omorât de maşina unui vitezoman care a ricoşat ca o bilă...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI