More

  Credinciosi nemultumiti de slujba de Boboteaza. Preotul din Topile acuzat ca ia bani degeaba

  Array

  Obiceiul umblatului cu icoana la casele oamenilor, inainte de o sarbatoare pare a fi doar o afacere pentru unii preoti. Desi, oficial acestia sustin ca nu cer nici o taxa pentru a sfintii locuintele enoriasilor, oamenii spun ca sunt constransi sa cotizeze fara ca trimisul Domnului sa propovaduiasca.

  Un preot din Topile este acuzat de un localnic ca in ajun de Boboteaza, cand se merge pe la case, nu i-a spus cantarea religioasa specifica sarbatorii si ca a venit doar dupa bani.
  Costica Roman sustine ca parintele Mihai Fronea, de la Biserica Sf. Gheorghe din localitate, nu a sfintit casa asa cum se cuvine.

  Mai mult, preotul s-ar fi suparat ca a primit reprosuri din partea enoriasului si i-a spus sotiei barbatului la slujba de duminica sa nu mai apeleze la serviciile bisericesti facute de el.

  In timp ce unii oameni il stimeaza pe preotul paroh din localitate, altii il acuza ca nu slujeste la nici o casa fara bani.
  In replica, parintele a precizat ca aceste acuzatii sunt doar rautati si ca el a cantat in locuinta sateanului. In ceea ce privesc banii primiti de la oameni, preotul sustine ca din suma stransa prin sat, face investitii la biserica.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI