9.4 C
Paşcani
luni, octombrie 3, 2022
Array

Credinciosi nemultumiti de slujba de Boboteaza. Preotul din Topile acuzat ca ia bani degeaba

- Advertisement -

Obiceiul umblatului cu icoana la casele oamenilor, inainte de o sarbatoare pare a fi doar o afacere pentru unii preoti. Desi, oficial acestia sustin ca nu cer nici o taxa pentru a sfintii locuintele enoriasilor, oamenii spun ca sunt constransi sa cotizeze fara ca trimisul Domnului sa propovaduiasca.

Un preot din Topile este acuzat de un localnic ca in ajun de Boboteaza, cand se merge pe la case, nu i-a spus cantarea religioasa specifica sarbatorii si ca a venit doar dupa bani.
Costica Roman sustine ca parintele Mihai Fronea, de la Biserica Sf. Gheorghe din localitate, nu a sfintit casa asa cum se cuvine.

Mai mult, preotul s-ar fi suparat ca a primit reprosuri din partea enoriasului si i-a spus sotiei barbatului la slujba de duminica sa nu mai apeleze la serviciile bisericesti facute de el.

In timp ce unii oameni il stimeaza pe preotul paroh din localitate, altii il acuza ca nu slujeste la nici o casa fara bani.
In replica, parintele a precizat ca aceste acuzatii sunt doar rautati si ca el a cantat in locuinta sateanului. In ceea ce privesc banii primiti de la oameni, preotul sustine ca din suma stransa prin sat, face investitii la biserica.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow