More

  “Creativitate in educaţie si formare profesională”, la Colegiul Unirea Pascani

  Array

  C.P. La Colegiul Tehnic de Căi Ferate ,,Unirea’’ Paşcani s-a desfăşurat in zilele de 8 si 9 aprilie 2014 Simpozionul Regional ,,Creativitate in educaţie si formare profesională’’ cuprins in Calendarul Activităţilor Educative Regionale 2014.
  Simpozionul a cuprins 5 secţiuni din care 4 adresate elevilor şi o secţiune adresată profesorilor.
  Sectiunile au fost:
  – Sectiunea A-Creaţii ştiinţifice şi tehnice proprii cu aplicabilitate în contextul actual –-Noutăţi în domeniul ştiinţelor şi tehnicii în sprijinul promovării creativităţii
  – Sectiunea B -Creative business -Competiții de antreprenoriat
  – Sectiunea C.a. concurs grafică- Design your computer
  – Sectiunea C.b. concurs matematică: ”Minți dezghețate”
  – Sectiunea D- profesori – Aspecte metodice ale formării competenţelor elevilor.

  concurs2

  concurs4

  Simpozionul a constituit un bun prilej pentru diseminarea şi promovarea realizărilor elevilor din domeniul informaticii şi tehnologiei precum şi pentru motivarea tinerilor în găsirea unor idei de afaceri creative.
  Elevii de gimnaziu au avut posibilitatea de a dovedi cunoştinţele pe care le au ȋn matematică.
  Cadrele didactice au prezentat metode creative utilizate pentru educarea elevilor şi formarea competenţelor profesionale.
  Participantii au fost de la şcolile din Paşcani si ȋmprejurimi dar şi din alte judeţe precum Neamt, Suceava, Galaţi, Botoşani.
  Prin desfăşurarea activităţilor din cadrul simpozionului a fost stimulat interesul elevilor pentru documentare, cercetare, creativitate inovatoare în rezolvarea unor probleme practice prin adoptarea unor soluţii moderne;
  A fost ȋncurajat spiritul antreprenorial în comunitatea educaţională şi s-au dezvoltat abilităţile de comunicare ale elevilor.

  concurs concurs1

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Adolescenta cu chip de înger din Pașcani, a plecat la ceruri. Nicoleta a îndoliat o comunitate întreagă

  Adolescenta cu chip de inger din Pascani pentru care a luptat o comunitate intreaga sa obtina o sansa in plus la viata, a pierdut...

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator de la sediul societatii II ABICULESEI I. DANUT, F22/1649/2012, CUI 30243664. Il declar nul!

  Pachetele medicale pentru 2021-2022, lansate în dezbatere. Ce servicii pot primi asigurații și neasigurații la sănătate

  Pachetele de servicii medicale de stat oferite atât persoanelor asigurate, dar şi celor neasigurate, pentru anii 2021-2022 au fost lansate în dezbatere publică de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp