More

  Craterele de pe strada Vlad Țepeș din Vatră.  Administrația locală spune că acestea vor fi rezolvate

  Array

  Craterele de pe strada Vlad Țepeș din Vatră. 

  Administrația locală spune că acestea vor fi rezolvate

  Disperarea unor oameni îi trimite pentru rezolvarea unor probleme la administrația locală. Joi au avut loc audiențele, iar lista cu pășcănenii care s-au prezentat a fost destul de lungă mai ales că acestea au fost ținute de edilul Pantazi. Nu au lipsit probleme de fond funciar care parcă nu se mai sfârșesc dar și altele. De exemplu, un bărbat ce are casa pe o stradă din cartierul Vatra solicită ca măcar să fie acoperite craterele din asfalt cu prundiș ca mașinile să nu mai ajungă în service. A adus la el și câteva fotografii pentru a vedea primarul cât de distrusă este zona.

  Așa arată o bucată din strada Vlad Țepeș din Pașcani. Este plină de pietre și cratere adânci de peste 20 cm. Locuitorii din zonă au încercat ei să le acopere însă după fiecare ploaie, acestea sunt duse la vale rămânând șanț în mijlocul drumului. Oamenii sunt disperați și au venit să prezinte problema spre rezolvare la audiențele săptămânale. Joi, 7 septembrie, acestea au fost ținute de primarul Dumitru Pantazi, ocazie numai bună pentru informare și răspunsuri.

  Strada este asfaltată doar jumătate, din anul 2008, iar de atunci, pășcănenii ce locuiesc pe partea neasfaltată sunt nevoiți să circule așa, mașinile ajungând de vreo câteva ori în service. În zonă există canalizare fiind necesar doar asfalt sau până când acesta va fi turnat, să fie acoperite craterele formate pentru evitarea unor pericole.

  Primarul Pantazi a anunțat că are o listă cu ce străzi urmează să fie asfaltate, aici fiind inclusă și Vlad Țepeș, însă procedurile sunt mai anevoioase decât lucrarea în sine.

  Până atunci, pentru a se evita pericolele în zonă, în următoarele zile va fi trimisă o mașină de balast și piatră pentru ca șanțurile din mijlocul străzii să fie acoperite. Echipe de la Serviciul de Gospodărie Comunală se ocupă de acest lucru, având în sarcină să verifice situația mai multor străzi din oraș.

  Amintim că în această perioadă se lucrează pe mai multe străzi din Pașcani, cele mai de amploare fiind strada Gării și Nicolae Iorga.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet. //

  ApaVital anunță că va achita redevența către municipalitate

  ApaVital a precizat prin intermediul unui comunicat de presa ca a facut demersurile necesare asa incat sa poata achita revedenta către muncipiul Pașcani. //

  De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face fără programare în centrele care au locuri disponibile

  De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face fără programare în centrele care au locuri disponibile. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet