10.2 C
Paşcani
joi, mai 19, 2022
Array

Craciunescu si Ratoi pe lista parlamentarilor tacaniti complet

Detalii socante ies la iveala din activitatea unor alesi ai iesenilor. Nici mai mult, nici mai putin, unii parlamentari ieseni au ajuns sa lucreze in beneficiul altora si in niciun caz al celor care i-au trimis in Parlament. Nu au reusit sa faca nimic mai notabil pentru ieseni si judetul Iasi, insa unii parlamentari au ajuns sa aiba tot felul de idei trasnite si care nu ajuta cu nimic iesenii.

De exemplu, liberalul Grigore Craciunescu s-a gandit ca este nevoie disperata ca acvila de pe stema Romaniei sa poarte coroana. Cazul este unul „stringent” pentru Craciunescu, care a cerut parlamentarilor votul pentru acest lucru. Proiectul a fost adoptat in cele din urma. „Readucerea coroanei pe capul Acvilei din stema tarii are un rol moral, educativ si demonstrativ pe de o parte, iar pe de alta parte, dezbaterea publica asupra Stemei Nationale readuce în actualitate valorile si simbolurile pe care le reprezinta. Se cunosc acum mult mai bine provenienta lor istorica, relevanta lor actuala si idealurile la care fac trimitere. Mai multe tari care au ca forma de stat republica au pastrat sau au repus coroana în componenta stemelor lor. Este momentul sa încheiem cu tot ceea ce a însemnat perioada comunista, sa ne asumam trecutul si istoria adevarata”, a sustinut Craciunescu. Deputatul liberal nu se afla la prima abatere de acest gen. Acum o perioada Craciunescu a cerut explicatii in legatura cu situatia transportului în localitatea Baicoi, din judetul Buzau. Parlamentarul s-a aratat nemultumit de faptul ca riveranii de pe DN 1 din Baicoi ce detin masini de tonaj mare trebuie sa circule prin alte zone pentru a nu fi trasi la raspundere de controlorii de trafic. Nu doar Craciunescu are idei trasnite ce nu au nici cea mai mica legatura cu Iasul.

Un alt dinozaur din Parlament, pesedistul Neculai Ratoi, este interesat de viteza internetului din tara. Ratoi nu a contribuit cu nimic pentru iesenii din zona Pascaniului, colegiu pe care il reprezinta. Cu toate acestea, deputatul ajuns la venerabila varsta de 75 ani, isi gaseste timp sa explice detalii tocmai despre viteza internetului. „Daca România este la foarte multe capitole la coada clasamentului, excelam si suntem chiar peste nemti ori britanici la capitolul viteza de internet! Este explicabil, astfel, de ce din România au iesit, în ultimele doua decenii, copii si tineri cu rezultate exceptionale la concursurile de informatica internationale. Românii, popor cu o curiozitate nativa deosebita, cu o mare apetenta pentru noutati si informatii, au fost mai mult decât receptivi la capitolul informatica si inteligenta artificiala. Astfel nu este de mirare ca mai ales conexiunile fixe, care folosesc cablul terestru din fibra optica, sunt preferatele românilor, întrucât au o viteza foarte mare de transmisie a datelor, putându-se, de exemplu, sa se vada un film online în timp real, ca si când l-ai vedea la televizor”, a sustinut Neculai Ratoi in fata colegilor din Parlamentul Romaniei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow