15.2 C
Paşcani
joi, septembrie 28, 2023
Array

Craciunescu se da din nou in spectacol. Isi minte colegii si ii ameninta pe ziaristi ca atunci cand era primar

Fostul primar al Pascaniului si-a revenit din starea depresiva in care era dupa ce a pierdut in mod rusinos alegerile locale, pe 10 iunie a.c. . Prezent la sedinta legislativului local sambata 29 septemrie a.c., liberalul Grigore Craciunescu a debutat cu un spectacol de zile mari. Fara nici o legatura cu proiectele de pe ordinea de zi, chiar la inceputul sedintei el s-a ridicat in picioare pentru a le atrage atentia colegilor din Consiliul Local ca reprezinta vointa a aproape 3.500 de pascaneni care l-au votat la alegerile din vara acestui an, aspect relatat si in sedinta trecuta dar care nu ar fi fost suficient evidentiat in procesul verbal.

Interventia consilierului Craciunescu i-a enervat instantaneu pe cei prezenti in sala, pe motiv ca ar fi mincinoasa. Consilierul PSD, Vasile Haldan, i-a atras atentia lui Craciunescu ca miile de voturi la care face referire au fost luate nu in calitate de consilier ci de candidat la Primaria Pascani si ca toti cei de la masa legislativului nu au candidat uninominal ci pe liste, iar prin impartirea voturilor obtinute in numele partidului nimeni nu ar putea sa aiba mai mult de cca 1.000 de voturi.

Mentionam ca fostul primar al Pascaniului a facut circ si la intrarea in institutie atunci cand a dat cu ochii de jurnalistii de la TV BIT Pascani. Enervat ca a pierdut procesul intentat chiar de el prin care solicitat despagubiri morale de 20 de miliarde de lei vechi, Grigore Craciunescu a adresat cuvinte jignitoare si amenintatoare la adresa ziaristilor, asa cum facea si in timpul mandatului de primar: “Pe voi trebuie sa va puna cineva la punct…” a concluzionat fostul edil, care, mai nou, face tot posibilul sa candideze din partea USL pentru un post de parlamentar.

Alte articole