22.7 C
Paşcani
vineri, mai 20, 2022
Array

Craciunescu, despre corectitudine si minciuna. Il critica pe fostul sau sef de partid din cauza lui Basescu

,,Nu este corect ca în lipsa programelor economice şi sociale pe care ar trebui să le prezinte românilor în campania electorală, să se vină cu teme de dezbatere neimportante la acest moment şi în conjuctura regională actuală.
În Ucraina ţară limitrofă Romaniei, există un conflict armat. La recenta întâlnire NATO, noi ne-am angajat să trimitem trupe în Afganistan, s-a stabilit înfiinţarea pe teritoriul României a unui comandament NATO, secretarul general NATO a promis o prezenţă terestră, navală şi aeriană mai activă în flancul de sud-est al alianţei și s-a promis detaşarea unui număr de avioane militare pentru a asigura securitatea spaţiului aerian român. Toate aceste probleme trebuie aduse în discuţie în CSAT. Nu ne putem permite suspendarea preşedintelui în aceste condiţii.
Pe plan intern ţara este în recesiune tehnică, milionul de locuri de muncă promis de PSD nu se vede nicăieri, rata şomajului în rândul tinerilor este ridicată, iar banii pentru investiţii se duc pe pomeni electorale în speranţa că vor aduce voturi pentru partidul de guvernământ.
Toate acestea sunt trecute în plan secundar, iar liderul noului PLR încearcă să ne convingă că suspendarea preşedintelui Băsescu e prioritatea numărul unu a ţării, ceea ce este o mare minciună şi un mare neadevăr” se arata intr-un comunicat de presa al deputatului PNL, Grigore Crăciunescu.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrowArticolul precedentAtleții pășcăneni încep antrenamentele
Articolul următorTolerantul