13.5 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023
Array

Craciunescu ar renunta la liberalism pentru un mandat de deputat din partea PSD. Ratoi spune ca fostul primar ar fi solicitat postul de manager la Spitalul Municipal, in locului lui Costica Panzaru

Dupa o luna de zile de concediu, in Canada, fostul primar al municipiului Pascani a inceput sa isi puna in practica noul sau plan politic, cel de a obtine cu orice prêt un nou mandat de deputat sau macar o functie de conducere. Cum cei din conducerea judeteana a PNL nici nu vor sa auda de liberalul Grigore Craciunescu, dupa ce acesta a pierdut in mod rusinos alegerile locale, fostul primar al Pascaniului a inceput sa bata pe la alte usi.

Astazi in presa judeteana a aparut un articol conform caruia seful liberalilor pascaneni ar negocia cu PSD pentru a candida din partea social-democratilor, in locul deputatului Neculai Ratoi. Aceeasi sursa precizeaza ca , in acest sens, zilele trecute, ar fi avut loc o discutie cu primarul Iasului, Gheorghe Nichita, la care ar fi participat si presedintele PSD Pascani, senatorul Florin Constantinescu.

Ratoi: Craciunescu vrea postul lui Panzaru, la sefia Spitalului Municipal

Stirea respectiva a inflamat, imediat, scena politica locala. Deputatul Neculai Ratoi a reactionat, rapid, cu o declaratie critica la adresa fostului primar. ,, Eu nu cred ca ar fi avut loc o asemenea intalnire. Am sa ma interesez, sa vad daca s-a intamplat asa. Cred, insa, ca fostul primar este dispus sa faca orice pentru a ajunge parlamentar. Sau macar director la Spitalul Municipal in locul doctorului Panzaru. A facut o asemenea solicitare in cadrul USL..,, a spus pentru ziarul Orizont.info, deputatul Ratoi.

Constantinescu: Poate fi o gluma buna pentru 1 Aprilie. Cineva din partid umbla cu dezinformarea

In replica presedintele PSD Pascani neaga ca ar fi avut loc vre-o discutie cu privire la eventuala candidatura a liberalului Grigore Craciunescu, pentru un mandat de deputat din partea PSD. Senatorul Constantinescu considera ca este vorba despre o intoxicare facuta de unul dintre membrii de baza din cadrul organizatiei PSD pentru a crea un scandal artificial, acum inainte de alegerile generale.

Parlamentarul pascanenan crede ca asemenea actiuni ar avea ca scop final schimbarea sa din functia de presedinte al organizatiei locale a PSD.

,,Referitor la afirmaţiile din cadrul articolului Grigore Crăciunescu îşi negociază un loc în PSD, apărut în cotidianul Bună Ziua Iaşi în data de 16 august 2012, doresc să fac următoarele precizări: În articolul amintit se afirmă că eu, Florin Constantinescu, aş fi mers la Iaşi împreună cu preşedintele PNL Paşcani, domnul Grigore Crăciunescu, pentru a discuta cu domnul Gheorghe Nichita, preşedintele PSD Iaşi, despre candidatura domnului Crăciunescu din partea PSD la viitoarele alegeri parlamentare. Informaţia este, categoric, falsă! Poate fi o gluma buna pentru 1 Aprilie. Nu a existat niciodata vreo discutie pe acest subiect intre mine si domnul Grigore Craciunescu cu atat mai mult o astfel de vizită sau tentativă de vizită. Dincolo de aspectul faptic, aş dori să subliniez câteva elemente referitoare la activitatea PSD Paşcani privind alegerile parlamentare. În cadrul PSD Paşcani pregătirea campaniei şi a candidaţilor se realizează în mod transparent. În al doilea rând, alegerea candidaţilor se face pornind de jos în sus, ceea ce înseamnă că orice candidatură se discută cu membrii organizaţiei de bază şi, deci, trebuie să aibă sprijinul întregii organizaţii. În al treilea rând, deciziile privind desemnarea candidaţilor PSD se iau în cadrul PSD. În mod cert, fiind aliaţi în cadrul USL cu PNL şi cu PC, ne dorim să creăm în viitorul Legislativ o majoritate solidă şi competentă, care să răspundă problemelor cetăţenilor. Fireşte că vor exista, pe parcurs, şi consultări de coordonare cu aliaţii noştri. Dar acestea vor fi şi ele transparente, deschise şi bazate pe respect reciproc. Acum, mai mult decât oricând, politicienii au obligaţia de a reclădi încrederea cetăţenilor. Or, dacă oamenii nu vor vedea şi nu vor simţi că deciziile politice sunt urmarea voinţei lor, deschis exprimate, efectele asupra întregii societăţi vor fi catastrofale. Mai mult decât oricând, în PSD Paşcani, şi în PSD şi în USL în general, suntem determinaţi să ascultăm poporul şi să reprezentăm voinţa acestuia,,

se arata intr-un comunicat de presa trimis pe adresa redactiei noastre.

Mentionam ca liberalul Grigore Craciunescu nu a putut fi contactat pentru a lamuri acesta situatie.

Orizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow