4.4 C
Paşcani
vineri, martie 31, 2023

Crăciun 2021: Felicitări cu mesaje ”Crăciun Fericit” de trimis prin SMS, WhatsApp sau Facebook pe 25 decembrie

Crăciunul este prilejul ideal de a petrece timp cu persoanele dragi și de a le trimite felicitări/mesaje celor pe care nu-i poți avea aproape fizic. De aceea, ți-am pregătit o serie de imagini cu urarea ”Crăciun fericit”, pe care le poți trimite prin SMS, pe Facebook, Messenger, Instagram sau alte platforme ca să le aduci zâmbetul pe buze în Ajunul Crăciunului sau de Crăciun 2021.

Dacă ai și tu prieteni sau rude cărora vrei doar să le reamintești că te gândești la ei sau dorești să le urezi ”Crăciun Fericit”/ ”Sărbători fericite” în Ajunul Crăciunului sau în cele trei zile de Crăciun din 2021, alege o felicitare specială din galeria foto.

Am făcut pentru tine o selecție de mesaje ilustrate, deosebite și potrivite pentru toate categoriile de vârstă, pentru a te ajuta să aduci zâmbetul pe buze chiar și celor mai mofturoși oameni dragi.

Felicitări cu mesaje speciale pentru Crăciun 2021 în imagini

Crăciunul este a doua cea mai importantă sărbătoare creștină după Paște. De aceea, este prilejul ideal pentru reuniri de familie sau cu prietenii. Însă, din păcate, perioada actuală nu mai permite celebrarea Crăciunului ca în anii trecuți.

Tocmai pentru a rămâne în contact cu persoanele dragi, am creat pentru tine mai multe felicitări cu mesaje de ”Crăciun Fericit” și ”Sărbători Fericite”. Alege una și reamintește-le persoanelor iubite că sunt prezente mereu în inima ta.

Astfel, dacă nu vrei să trimiți sărbătoriților un mesaj banal, poți alege o felicitare pe care să o postezi pe contul tău de Facebook sau să le-o trimiți prin SMS, pe WhatsApp, Instagram, pe Messenger sau alte platforme de social media pe care le folosești.

În galeria acestui articol vei găsi mai multe mesaje foto care conțin urări de Crăciun 2021, tocmai bune de expediat încă din Ajun, pe 24 decembrie.

Crăciun 2021: Mesaje text cu urări de Crăciun Fericit pentru copii, bunici, părinți

Dacă dorești să trimiți un simplu mesaj text prin SMS de Crăciun 2021, am făcut o selecție de urări speciale pe care le poți adapta pentru fiecare prieten, rudă. Iată ce le poți transmite celor la care îți fuge gândul pe 24 și 25 decembrie:

  • Cel mai bun cadou al sărbătorilor este să-ți petreci timpul cu cei dragi în jurul mesei. Crăciun Fericit! Sper să ai Sărbători de poveste! Te îmbrățișăm.
  • Crăciunul este momentul ideal pentru a sărbători dragostea și asta o include și pe cea pentru familie. Fie ca spiritul sărbătorilor să ne umple inima și casă. Crăciun Fericit!
  • Nu îmi pot imagina Crăciunul fără dragostea și grija pe care mi-o porți. Mulțumesc că ai adus magia Crăciunului la mine-n suflet. Sărbători fericite!
  • Mă simt binecuvântat să am o familie atât de minunată care îmi face fiecare zi să fie specială și Crăciunul să fie deosebit de bun! Crăciun Liniștit!
continuarea pe observator

Alte articole

Scandal intre consilierii pascaneni privind locuintele pentru tineri -VIDEO

Scandal in legislativul pascanean privind soarta a doua demersuri...

Trei zile de restrictii, de circulatie, in centrul Pascaniului

  Restrictii de circulatie in centrul municipiului Pascani in perioada...

Stalp de telecomunicatii, rupt de vant

Semnal de alarma pe strada Stefan cel Mare din...

Mașină înfiptă într-un gard de pe strada Gării din Pașcani

Accident rutier luni dupa-amiaza, 27 martie, pe strada Garii...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow